Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zátopkova 10 obohatí srpnový závodní kalendář

behej.com | 25.04.2017 | přečteno: 2423×

Najít dnes v přehuštěné nabídce běžeckých závodů unikátní originál – jasně výjimečnost pro jistotu násobíme kombinací dvou slov stejného významu – a ještě k tomu nový, rovná se skoro zázrak. Ale proč ne, navíc v čase závodně mírně ospalém, prázdninovém? Takovým chce být Zátopkova 10.

Závod, nesoucí jméno největší nejen české, ale dokonce legendy vytrvalostního běhu všech dob. Muže, který na jedné olympiádě v Helsinkách 1952 vyhrál 5 km, 10 km i maraton. Závod, vedoucí po trasách, kde geroj Emil Zátopek skutečně běhal a zaléval půdu svým potem.

Poprvé se uskuteční v sobotu 12. srpna 2017 v Lomené aleji ve Staré Boleslavi po lesních cestách na dvou pětikilometrových okruzích. A poběží se intervalově, což není zcela obvyklé, aby si každý účastník ten svůj výkon náležitě vychutnal. Nemáte ještě program na druhý srpnový víkend? Anebo ho máte, ale musíte ho změnit. Budete U TOHO, kdy se něco rodí, kdy je to poprvé! A navíc je omezená kapacita 500 startovních čí­sel.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 25.04.2017 14:00:37

Najít dnes v přehuštěné nabídce běžeckých závodů unikátní originál – jasně výjimečnost pro jistotu násobíme kombinací dvou slov stejného významu – a ještě k tomu nový, rovná se skoro zázrak. Ale proč ne, navíc v čase závodně mírně ospalém, prázdninovém? Takovým chce být Zátopkova 10 />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.