Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Valdštejnovu desítku si mohou tentokrát zaběhnout i pětkaři

Valdštejnovu desítku si mohou tentokrát zaběhnout i pětkaři
foto: Valdštejnova desítka

tisková zpráva | 12.07.2017 | přečteno: 2284×

V Chebu se v druhé polovině srpna odehraje další významná běžecká událost. Už potřetí se sem sjedou běžci z celé České republiky na jediný čipově měřený běžecký závod na Chebsku. Protože i tentokrát vévoda Albrecht z Valdštejna svůj chebský pobyt přežije, bude mít příležitost po Valdštejnských slavnostech odstartovat v neděli 27. srpna hlavní desetikilometrový závod Valdštejnovy desítky.

Historickým Chebem se budou moci letos poprvé proběhnout i běžci na pět kilometrů. Trať je zavede z náměstí Krále Jiřího z Poděbrad uličkami chebského centra a kolem historických hradeb do areálu Krajinky v Poohří, kde si vychutnají průběh po zlaté běžecké dráze, míjet budou Chebský hrad a křivolakými uličkami se budou vracet opět na náměstí. Desetikilometrová trasa bude tvořena dvěma okruhy. Chebský běžecký svátek si mohou užít opět i děti na krátké jednokilometrové trati na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad.

Starty jednotlivých závodů budou probíhat od 15 hodin (1 km), v 16 hodin (5 km) a v 17 hodin (10 km). Registrace probíhají už nyní online, na místě budou otevřeny v den závodu od 14 hodin.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 12.07.2017 12:54:01

V Chebu se v druhé polovině srpna odehraje další významná běžecká událost. Už potřetí se sem sjedou běžci z celé České republiky na jediný čipově měřený běžecký závod na Chebsku. Protože i tentokrát vévoda Albrecht z Valdštejna svůj chebský pobyt přežije, bude mít příležitost po Valdštejnských slavnostech odstartovat v neděli 27. srpna hlavní desetikilometrový závod Valdštejnovy desítky />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.