Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V Josefově zaútočí přes 2500 gladiátorů. INOV-8 Gladiator Race hlásí rekordní účast

V Josefově zaútočí přes 2500 gladiátorů. INOV-8 Gladiator Race hlásí rekordní účast
foto: Roman Šimek

tisková zpráva | 25.08.2017 | přečteno: 4782×

Kouzlu Josefovské pevnosti u Jaroměře podlehli kromě metalistů i běžci. Po vyprodaném hudebním festivalu, to vypadá na vyprodaný běžecký závod INOV-8 Gladiator Race. Organizátoři hlásí poslední volná místa.

Kdo chce vyzkoušet závod v unikátní lokalitě, nemůže váhat. Kapacita ve všech kategoriích praská ve švech. Čeká se největší noční překážkový závod v České republice.

První víkend v září 1.-2. 9. 2017 se již druhým rokem pevnost promění v bitevní pole. Gladiátoři z České republiky, Polska, Slovenska a dalších zemí jedou do pevnostního města Josefov u Jaroměře, aby poměřili síly v překážkových běžeckých závodech (OCR).

Připraveno je několik nových překážek. Chybět samozřejmě nebudou ani již klasické překážky jako Monkey business, Atlas stone, Insert your pin a další.Menší změny dozná i trasa závodu. Znovu se poběží skrz podzemními kasematy, opuštěné kasárenské budovy a samozřejmě závodníky čeká i příjemná koupel v řece tento jedinečný mix dělá ze závodu v Josefově jedinečný zážitek. Aktuální počet registrovaných závodníků již překonal hranici 2400. „Hranice 2500 tak při současném zájmu bude určitě pokořena“ hlásí ředitel závodu Pavel Cibulka.

Registrovat on-line pouze do 27.08.207 se můžete v kategorii jednotlivců, smíšených dvojic, a nově i týmů. Více na www.gladiatorrace.cz

Celou akci zakončí koncert otevřený i pro širokou veřejnost pořádaný ve spolupráci s městem Jaroměř na kterém vystoupí kapely Sunday Jam, Fast Food Orchestra a Queens of Everything. Všichni účastníci sobotního závodu mají vstup zdarma.

Pevnost Josefov a GLADIATOR RACE tak nabízí sportovní vyžití pro celou rodinu a zajímavou podívanou pro diváky. Prostě ideální tip na výlet pro všechny milovníky, sportu, hudby a historie.

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 25.08.2017 11:08:23

Kouzlu Josefovské pevnosti u Jaroměře podlehli kromě metalistů i běžci. Po vyprodaném hudebním festivalu, to vypadá na vyprodaný běžecký závod INOV-8 Gladiator Race. Organizátoři hlásí poslední volná místa.
Odkaz na článek

avatar

tak různě

10 km: 0:44:17 (2015)
půlmaraton: 1:37:16 (2015)

joringel žena 28.08.2017 17:59:55

Prodám startovné na Gladiator Race Josefov 4. září – přihlášeno jako jedno z prvních.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.