Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Blanenská desítka před vyprodáním kapacity, startuje 9. září

Blanenská desítka před vyprodáním kapacity, startuje 9. září
foto: Blanenská desítka

tisková zpráva | 28.08.2017 | přečteno: 1644×

Do startu 4. ročníku Blanenské desítky zbývá něco málo přes týden a my přinášíme důležité informace a novinky, na které se můžete těšit! Sportovní akce pro širokou veřejnost s certifikovanou tratí na 10 000 m od ČAS nejen pro běžce, ale také pro inlinisty a koloběžkáře.

Blanenská desítka získala nového generálního partnera Siemens Drásov. Ten se rozhodl obdarovat každého závodníka, a tak do startovního setu přibalil všem vstupenku 1+1 do Wellness Kuřim. S firmou Siemens Drásov se rozhodně nudit nebudete. Na jejich stánku bude možné si po celý den otestovat svou sílu pomocí siloměru v podobě atrakce „kladiva“. A to nejlepší na závěr. Na jednoho z vás se v tombole usměje štěstí a vyhraje poukaz do Wellness Kuřim v hodnotě 3 000 Kč na veškeré služby.

Pokud ještě nemáte startovní číslo tak neváhejte, a rychle se přihlaste! Právě teď máte ještě možnost získat startovní číslo se jménem. Závodníci registrovaní od 28.8. budou mít již startovní číslo bez jména. Kapacita závodu je 1000 účastníků a volná místa rychle ubývají. Aktuálně zbývá necelých 150 čísel.

Stejně tak máte do 28.8. ještě šanci objednat si originální designové funkční tričko Blanenská desítka. Po řádném zaplacení bude odesláno do výroby. K vyzvednutí bude v den závodu v místě registrace.

Na závod se necítíte, ale jen tak by jste se proběhli? Právě pro vás bude připraven ALPA nesoutěžní rodinný běh. Přiveďte kamarády a celou rodinu a vyrazte společně ve 14:30 na start běhu na 1 km. Startovné je Zdarma, a k tomu navíc obdrží každý závodník malé překvapení od Alpy. Startovní číslo si vyzvedněte v den akce na stánku Alpa.

Je již známo, že Blanenská desítka je sportovním festivalem pro celé rodiny. Děti nám dělají každoročně velkou radost a těšíme se na ně i letos. Výkon každého malého závodníka bude v cíli oceněn originální perníkovou medailí.

Závodníci na 10 km se budou moci v polovině závodu a v cíli občerstvit. Po zaslouženém výkonu se můžete posilnit iontovým nápojem Isostar, českými jablky ze Sadu Starý Lískovec a mix koláčky z Pekárny Blansko.

Běžci se letos mohou těšit na možnost zapůjčení a otestování bot Mizuno. Avšak pozor! Jelikož bot je omezené množství využijte rezervace přes email: blanenskadesitka@email.cz. Do předmětu rezervace napište „rezervace bot Mizuno“ do těla emailu pak své celé jméno, zda model WAVE SHADOW či WAVE SURGE a velikost v UK.

Milovníci inline si budou moci na místě zapůjčit a otestovat brusle od firmy Tempish. Půjčit bude možné i chrániče. Celý den bude k dispozici servis v podobě masáží zdarma, tejpování za symbolický poplatek na materiál nebo měření tlaku ve stánku zdravotní pojišťovny 211.

Vítězové jednotlivých disciplín přivítáme odpoledne na slavnostním vyhlášení. Vyhlásíme vždy první tři ve všech kategoriích. Oceníme také vítěze a vítězku trojkombinace (10 km koloběžka + inline + běh), 3 nejlepší v závodě štafet, a to jak muže, ženy tak i mix. Pro velký úspěch v závodě na 10 km na koloběžkách vyhlásíme zvlášť muže, ženy, veterány i veteránky.

Na závěr se můžete těšit na účastnickou tombolu! Každé startovní číslo je slosovatelné. Podmínkou je se tomboly zúčastnit. Čeká na Vás plno hodnotných cen včetně té hlavní, koloběžky Crussis v hodnotě 8.000,– Kč.

Sledujte náš facebooku, kde budeme zveřejňovat aktuální informace před závodem, novinky a speciální nabídky partnerů.

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 28.08.2017 17:32:57

Do startu 4. ročníku Blanenské desítky zbývá něco málo přes týden a my přinášíme důležité informace a novinky, na které se můžete těšit! Sportovní akce pro širokou veřejnost s certifikovanou tratí na 10 000 m od ČAS nejen pro běžce, ale také pro inlinisty a koloběžkáře.
Odkaz na článek

avatar

pitr83 muž 28.08.2017 18:00:38

Šílenej závod, běhat sem a tam :-D

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.