Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

První ročník Hruboskalského půlmaratonu je plně obsazen

První ročník Hruboskalského půlmaratonu je plně obsazen
foto: Hruboskalský půlmaraton

tisková zpráva | 16.04.2018 | přečteno: 3612×

V sobotu 21. dubna od 10 hodin se uskuteční La Sportiva Hruboskalský půlmaraton od pořadatelů známých trailových závodů Prague Park Race v Praze. Na tomto premiérovém závodě se proběhněte těmi nejhezčími partiemi Hruboskalska v Českém ráji.

Zázemí najdou závodníci v rozlehlém autokempu Sedmihorky, pár kilometrů jižně od Turnova. 21 kilometrů dlouhá trasa nejprve stoupá k zámku Hrubá Skála, za nímž následuje rovinatý úsek kolem kouzelného rybníku Věžák. Údolím Čertoryje a přes Radeč závodníci doběhnou k hradu Valdštejn a přes skalní vyhlídku Hlavatici seběhnou zpět do Sedmihorek.

Trasa vede krásnou přírodou se skalními scenériemi. Povrch tvoří většinou široké zpevněné cesty, občas se najde technický trailový úsek nebo nutný přeběh po asfaltu. Limit pro zdolání trati je tři hodiny, ale pořadatelé slibují počkat na každého, protože v cíli čekají na všechny pamětní finisherské medaile a po vyhlášení i bohatá tombola.

V mužích poběží známý orientační běžec a několikanásobný vítěz Velké Kunratické Jan Procházka, který si chce otestovat formu před nadcházející sezónou. Skyrunner Tomáš Maceček by mu měl sekundovat. Těšíme se na napínavý souboj. V ženách se utkají kolegyně z Mizuno teamu Pavla Schorná a Kamila Gregorová, obě velmi zkušené běžkyně.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 16.04.2018 14:09:10

V sobotu 21. dubna od 10 hodin se uskuteční La Sportiva Hruboskalský půlmaraton od pořadatelů známých trailových závodů Prague Park Race v Praze. Na tomto premiérovém závodě se proběhněte těmi nejhezčími partiemi Hruboskalska v Českém ráji.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.