Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Klánovický 1/2 maraton vyprodán již od srpna

Klánovický 1/2 maraton vyprodán již od srpna
foto: foto Jakub Nedbal

tisková zpráva | 03.10.2018 | přečteno: 4005×

Čtvrtý ročník Klánovického terénního 1/2 maratonu se koná v neděli 21. 10. O tom, že závod v největším pražském lese je považován za jeden z nejkrásnějších závodů podzimu a těší se čím dál tím větší oblibě jak u českých i zahraničních běžců, svědčí beznadějně naplněná kapacita hlavního závodu již dva měsíce dopředu.

Trasa závodu má minimální převýšení, vede přes Klánovický les a běžci se mohou po cestě kochat krásnou přírodou, užívat si měkkou půdu pod nohama a využívat zázemí a komfortu odpovídající profesionálním závodům.

Kromě hlavního závodu na 21 km, opět nabídne závod na 10 km, stále vyhledávanější canicross aneb běh se psem a ani nejmenší účastníci nepřijdou zkrátka, pro ně jsou připraveny dětské trasy v několika kategoriích. Novinkou letošního ročníku je štafeta 11+10 km.

Letošní závod opět nabídne zajímavé souboje. V mužské kategorii uvidíme například loni celkově druhého Jiřího Petra a v ženské známou vytrvalkyni Radku Churaňová (mimo jiné letos zaběhla 100 km za méně než 7,5 hodiny), loňskou vítězku Danielu Havránkovou nebo favoritku Moniku Preibischovou-Hlouškovou.

Klánovické závody mají také jednu zajímavost: místo medailí v cíli účastníci dostávají koláče. „Ty však nejsou bez práce,“ žertuje ředitel závodu Ondřej Brouček a dodává: „Klánovický 1/2 maraton si získal za poslední tři ročníky pozici zavíráku běžecké sezóny. Stále se dá přihlásit na dětské závody nebo dorazit podpořit stovky běžců do největšího a jistě i nejhezčího pražského lesa. Bude to opět krásná běžecká neděle.“

Klánovický 1/2 maraton je pořádán spolkem 3+, které již 12 let pořádá různé typy závodů v okolí Klánovic. Tato akce se koná za podpory Hlavního města Prahy a městské části Praha 21 a Praha Klánovice. Více informací o závodu naleznete na www.klanovickypulmaraton.cz.

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 03.10.2018 15:19:37

Čtvrtý ročník Klánovického terénního 1/2 maratonu se koná v neděli 21. 10. O tom, že závod v největším pražském lese, je považován za jeden z nejkrásnějších závodů podzimu a těší se čím dál tím větší oblibě jak u českých i zahraničních běžců, svědčí beznadějně naplněná kapacita hlavního závodu již dva měsíce dopředu.
Odkaz na článek

avatar

moulin555 muž 10.10.2018 12:55:17

Dobrý den,

koupím registraci na Klánovický půlmaraton. t.č. 608829716 Oravec

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.