Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V italském Brixenu vznikají dva nové horské závody

V italském Brixenu vznikají dva nové horské závody
foto: Helmut Moling & Santifaller Photography

tisková zpráva | 31.01.2019 | přečteno: 2969×

Fandové horských běhů a běžecké turistiky zbystřete: V rámci Brixen Dolomites Marathonu, který se koná 6. července, si letos budete moci vybrat i ze dvou zbrusu nových tratí. Kromě 42km distance pořadatelé přidávají Dolomites Ultra Trail (81 km / 4728 m převýšení) a Ladinia Trail (21 km / 1760 m). Přihlášky jsou k dispozici již nyní.

Ultra závod je určen pro dvojice a má kapacitu 150 párů. Startuje se v Brixenu, v nadmořské výšce 560 metrů nad mořem. Trasa vede lesy, po lučních a lesních cestách přes Afers (10 km) do obce Russikreuz (20 km). Pak pokračuje po turistických trasách na Schlütterhütte (28 km), následuje vysokohorský výstup na Puezhütte (39 km) a opět po turistických stezkách směrem na Campill (47 km). Zde se opět zvedne po krásných cestách k chatě Fornella (57 km), pak pokračuje do Rossalmu v Kreuztalu (71 km). Posledních deset kilometrů je po turistických cestách zpět do Brixenu (81 km).

Kratší závod LadiniaTrail na 21 km začíná v obci St. Martin v Thurnu ve výšce 1 127 metrů nad mořem. Trasa vede po lesních cestách na Gömmajoch (5,4 km) a na Fornellahütte (9 km). Odtud pokračuje na Tauberhütte (16,7 km) a Rossalm (20 km). Konečný výstup na Plose (21 km) vede po alpské stezce.

„Věříme, že si z rozšířené nabídky závodů vybere každý. Všechny tři nabídnou fantastická panoramata v srdci Dolomit, jež jsou na seznamu světového dědictví UNESCO,“ řekl prezident organizačního výboru Claudio Zorzi.

Přihlášky jsou v plném proudu, na Brixen Dolomiten Marathon je nyní zaregistrováno 320 jednotlivců, což představuje 55 procentní nárůst oproti stavu v témže období loňského roku. Štafety hlásí oproti loňsku 18procentní růst.

Pokud si budete chtít udělat krásnou dovolenou spojenou s náročným leč krásným závodem, zaregistrujte se již nyní na stránkách pořadatele: http://www.brixenmarathon.com/…meldung.html

oficiální webové stránky: http://bit.ly/BDMGer

Facebook: http://bit.ly/BDMFb

Registrace: http://bit.ly/BDMAnmeldungen

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 31.01.2019 15:11:15

Fandové horských běhů a běžecké turistiky zbystřete: V rámci Brixen Dolomites Marathonu, který se koná 6. července, si letos budete moci vybrat i ze dvou zbrusu nových tratí. Kromě 42km distance pořadatelé přidávají Dolomites Ultra Trail (81 km / 4728 m převýšení) a Ladinia Trail (21 km / 1760 m). Přihlášky jsou k dispozici již nyní.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.