Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyzkoušejte unikátní kapsle Ariel Active Deo-Fresh

Vyzkoušejte unikátní kapsle Ariel Active Deo-Fresh
foto: archiv

komerční prezentace | 30.05.2019 | přečteno: 8092×

Volba správného sportovního outfitu je klíčem k pohodlnému běhu, po kterém se budete cítit skvěle. Proto je důležité se o oblečení také správně starat. Díky vhodně zvolené péči se výdrž oblečení prodlouží a zároveň jej pomůže zachovat v perfektním stavu. Z toho důvodu představuje Ariel nový produkt – gelové kapsle Ariel Active Deo-Fresh.

Nová verze gelových kapslí Ariel zanechá prádlo dokonale čisté a voňavé. Unikátní technologie obsažená v kapslích pachy nepřekrývá, nýbrž je eliminuje v samém místě vzniku a zanechává příjemnou vůni.

Díky jednoduché aplikaci zvládne použít kapsle kdokoliv, jedinou podmínkou užití je vhodit je do pračky ještě před přidáním prádla. Pro dosažení perfektních výsledků stačí vyprat na 30 stupňů C. Praní ve studené vodě navíc pomáhá chránit nejen vaše oblečení před ztrátou barvy, zároveň také chrání životní prostředí a vaši peněženku.

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Více informací na www.keepcapsfromkids.eu

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 30.05.2019 13:13:56

Správné běžecké oblečení je základem úspěchu. Vhodně zvolené svršky zaručí komfort během pohybu a zároveň pomáhají odvádět pot z těla. Víte, jak se o běžecké oblečení starat, aby vám vydrželo co nejdéle?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.