Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Doženou muži ženy? Babický trail v půlce září ukáže

Doženou muži ženy? Babický trail v půlce září ukáže
foto: SK Babice

tisková zpráva | 26.08.2019 | přečteno: 2905×

Už devátý ročník jedinečného kulturního a běžeckého svátku, Babického trailu, se letos uskuteční v sobotu 14. září na návsi v Babicích u Říčan. Na běžce a běžkyně čeká kromě dvou mírně zvlněných lesních okruhů o celkové délce 10,5 kilometru také otevřený závod dorostenců a juniorů na stejné trati, dětské a žákovské závody, doprovodný program, dobré jídlo a pití, nebo běžecký časopis B.

Stejně jako v loňském roce jsou pro tři nejrychlejší muže a ženy připraveny finanční odměny (5000 Kč, 3000 Kč a 1000 Kč) spolu s prémiemi za překonání traťových rekordů (1000 Kč), které v osmém ročníku výrazně posunuli Jan Janů (35:08) a Adéla Stránská (39:55). Adéla Stránská se zároveň stala absolutní vítězkou, když v závodě s handicapovým startem – ženy vybíhají na trať o pět minut dříve než muži – proběhla cílem jako první.

Na podobně napínavý závod se můžeme těšit i letos. To vše dělá z Babického trailu nejen skvělý úvod do podzimní krosové sezóny, ale také příležitost k setkání s přáteli a zapojení se do místní běžecké komunity.

Propozice: http://www.babicerunning.cz/propozice

Pořadatel: SK Babice, http://www.babice.sk

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 26.08.2019 10:07:10

Už devátý ročník jedinečného kulturního a běžeckého svátku, Babického trailu, se letos uskuteční v sobotu 14. září na návsi v Babicích u Říčan. Na běžce a běžkyně čeká kromě dvou mírně zvlněných lesních okruhů o celkové délce 10,5 kilometru také otevřený závod dorostenců a juniorů na stejné trati, dětské a žákovské závody, doprovodný program, dobré jídlo a pití, nebo běžecký časopis B.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.