Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Chytré hodinky COROS APEX a APEXs budou vaším parťákem i trenérem

Chytré hodinky COROS APEX a APEXs budou vaším parťákem i trenérem
foto: Coros

komerční prezentace | 05.11.2019 | přečteno: 6402×

Značka COROS přináší na pole chytrých sportovních hodinek modely, ze kterých budou nadšení nejen milovníci dlouhých aktivit, kteří potřebují maximální výdrž baterie, ale také ti, co ocení podporu v podobě trenéra. Navíc zaujmou pěkným designem a odolností.

Nový model APEX (46mm) a APEXs (42mm) bude dokonalým parťákem pro ty, kteří plánují opravdu dlouhé a všestranné využití chytrých hodinek. Při nastavení módu UltraMax baterie vydrží až 100 hodin při aktivním využití GPS, což vystačí na opravdu vydatný pochod nebo závod. Běžný GPS režim nabídne až 35 hodin a při běžném používání až 30 dní.

Hodinky jsou však vybaveny i unikátním osobním trenérem COROS, který vám pomůže dostat z vás maximum při vašich oblíbených sportovních aktivitách. Předpovídá vaši výdrž, aerobní / anaerobní efektivitu tréninků a potřebnou dobu zotavení. Tyto výpočty využívají speciální algoritmus získaných dat, tedy vašeho tepu, VO2max a laktátového prahu, který odpovídá z 97% přesnosti rozsáhlého testování v laboratoři. COROS Trainer pak dokáže naplánovat kompletní trénink specificky zaměřený na vaši kondiční úroveň a konkrétní potřeby.

COROS APEX V DETAILU

Váš osobní trenér

COROS Trainer naplánuje váš trénink na základě výpočtů z vaší srdeční frekvence. Tu rozdělí do tří různých fází: Warm Up (rozvičení), Training (samotný trénink) a Cool Down (závěrečné zklidnění). COROS Trainer poté předpoví ideální délku a cílovou tepovou frekvenci v každé fázi. Tato funkce je k dispozici pro režimy Aerobního i Anaerobního tréninku.

Účinný trénink bez zranění

Abyste předešli zranění, není nic důležitějšího než správně provedený trénink. COROS Trainer je schopen přesně odhadnout vaše celkové možnosti, rozdělené na úroveň vytrvalosti (0–100) a tréninkový efekt (0–6). Vynaložil jste příliš mnoho energie? COROS Trainer vás upozorní, že je čas na odpočinek pomocí hesel jako „Cíl byl dosažen!“, „Je čas si odpočinout“. Popravdě, kdo by tohle nerad slyšel.

Ještě důležitější je doba na zotavení. Na základě úrovně intenzity a historie tréninku uvidíte před zahájením další činnosti upozornění znázorňující doporučenou délku odpočinku. Tato funkce je k dispozici pro režimy Intervalového, Aerobního a Anaerobního tréninku.

Pokročilá analýza tréninku

Po ukončení tréninku začíná ta nejlepší část. Aplikace COROS vám poskytne kompletní grafickou analýzu vašeho tréninku, včetně VO2 max, poradce pro regeneraci, prahového tempa, tréninkového zatížení za posledních 7 dní, indexu osobní kondice a mnoho dalšího. Kromě toho se samozřejmě můžete připojit k vašim oblíbeným aplikacím třetích stran, jako jsou STRAVA či TrainingPeaks, a automaticky nahrávat vaše tréninky.

Kvalitní konstrukce a jednoduchý design

Stejně jako naše tělo i hodinky dostávají pořádně zabrat. Proto Coros volil povrchovou úpravu v podobě slitiny titanu a keramický rámeček doplněný o safírové sklo pro extrémní ochranu.

Jednoduchý design si můžete obohatit silikonovými pásky v různých barevných provedeních (i modré, zelené, oranžové), které pohodlně a přesně sedí na zápěstí, což umožní přesnější údaje o srdeční frekvenci.

V jednoduchosti je síla

Použití tlačítek ke změně obrazovky může být ohromující, zejména během tréninku. S digitálním knoflíkem můžete snadno procházet menu hodinek APEX sem a tam otáčením knoflíku pouze jedním prstem.

Kolo, běh nebo Běh, plavání, kolo – je to na tobě!

Už nejste omezeni na jednu aktivitu. Pomocí přizpůsobených tréninkových aktivit si nyní můžete nastavit příští kombinovaný trénink, přípravu na triatlon nebo libovolnou kombinaci aktivit, kterým dáváte přednost. Brzy budou přidány aktivity jako běžecké lyžování a další.

COROS APEX / APEXs

Multifunkční sportovní hodinky s vaším osobním trenérem a téměř nekonečnou výdrží baterie. Skvěle designové i funkční zpracování nových hodinek od značky COROS vyráběné ve dvou velikostech dokáže nahradit vašeho osobního trenéra. Pomocí mnoha funkcí pro měření vašeho tepu jsou tyto hodinky schopné naplánovat váš pohyb ve volném čase tak, abyste byli vždy připraveni na maximálně efektivní výkon při samotném tréninku. Samozřejmě dbají i na řádnou dobu věnovanou regeneraci a odpočinku. Baterie s technologií UltraMax dokáže navíc aktivně využívat GPS až po dobu 100 hodin. Kombinujte různá cvičení a naslouchejte radám vašeho nového osobního trenéra v podobě nových stylových hodinek COROS APEX. Stylové titanové a keramické provedení můžete samozřejmě doplnit barevným páskem dle vašeho vkusu.

Hodinky Coros APEX (velikost 46mm) jsou dostupné za 9 499 Kč.

Model APEXs (velikost 42mm) za 8 199 Kč.

Více na www.coros.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 05.11.2019 10:04:37

Značka COROS přináší na pole chytrých sportovních hodinek modely, ze kterých budou nadšení nejen milovníci dlouhých aktivit, kteří potřebují maximální výdrž baterie, ale také ti, co ocení podporu v podobě trenéra. Navíc zaujmou pěkným designem a odolností.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.