Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Circle: Když jeden běh nestačí. Zažij týmový dobrodružství, jaký tu ještě nebylo

Circle: Když jeden běh nestačí. Zažij týmový dobrodružství, jaký tu ještě nebylo
foto: Circle

Circle   | 15.11.2019 | přečteno: 5492×

Obuj se do běhu na plný kecky, postav osmičlennej tým a společně zažijte něco, co tu ještě nebylo. Circle. Zbrusu novej štafetovej závod, kterej ti ukáže, že jenom o běhání to není.

Co je Circle?

Circle ti nedá spát. Jakto? Je to totiž nonstop týmová štafeta. Ve dne, v noci budeš kroutit okruhy a střídat se na nich s partou. Parta, to je to, oč tu běží. Osm lidí, jedno velký dobrodružství. Tři okruhy, na který se jeden po druhým ze stanovýho městečka vydáte, dávaj dohromady 24 etap.

Když chceš z víkendu vyždímat úplně všechno, tak to dáš jenom díky Circle. Zažiješ premiéru týmovýho závodu, co tu ještě nebyl. Parádně si zaběháš i zafandíš, zažiješ dobrodružství s partou uprostřed lesů, (možná) objevíš v sobě umělce a zařádíš si v Circle kempu.

Nezáleží na tom, kdo jsi. Můžeš bejt běžeckej nadšenec, kterej si odběhá stovky kiláků týdně. Můžeš bejt začátečník, kterej chce posunout svý hranice. Můžeš bejt šéf, kterej hledá neobyčejnej teambuilding. Můžeš bejt ze sportovního klubu, kterej hledá výzvu na víkend. Ať jseš kdokoli, Circle je přesně pro tebe.

Kde a kdy?

Ralská pahorkatina má stejnej charakter jako nedalekej Českej ráj. Jenomže není tak profláknutá a příroda je opravdu nedotčená, protože v ní bejval vojenskej újezd. Na dotyk tvejch kecek se tak těší singletrailový cestičky, co tě povedou kolem Chrástenskýho vodopádu, Kavčí skály a Dlouhýho kamene. Klidnejma borovicovejma lesama prosvištíš ke Švarcvaldský bráně a čeká tě Krásná vyhlídka v pravým slova smyslu. V super terénu si prostě na svý přijdou chrti i kocháčci.

A poběží se v srpnu, kdy jsou noci ještě vlahý. Konkrétně si zapiš víkend 14. – 16. srpna 2020.

Poznej Circle

1. Jeden za všechny

Na Circle závodí osmičlenný týmy. Dej dohromady partu běžeckejch nadšenců (na zkušenostech, pohlaví ani stylu nezáleží) a vyražte kroutit kilometry spolu!

2. Osol první, šlápni do druhýho, nakopni třetí!

Běží se tři různě dlouhý a různě náročný okruhy. Až se ti promítne 28 km dlouhej příběh, určitě budeš mít na co vzpomínat. Okruhy startují a končí v Circle kempu.

3. Z ručky do ručky z ručky do ručky…

Každej člen týmu běží všechny tři okruhy. Určitě si budeš s parťáky vyprávět, co a jak na trati, aby se tvoje zkušenosti využily ve prospěch týmu. Závod má celkem 24 etap a běžci se střídají podle pevně stanovenýho pořadí po odběhnutý etapě.

4. Circle ti nedá spát

Než si všichni odkrouží svý tři etapy, chvíli to trvá. Takže počítej s nočním během a čelovkou. Zbytek týmu může v klidu odpočívat, fandit nebo se potloukat po Circle kempu. A o tom je koneckonců poslední bod:

5. Circle kemp

Co všechno zažiješ od pátku do neděle ve stanovým městečku, záleží jen na tobě. Můžeš si užívat pohodičku s kámošema, poslouchat muziku, koukat na divadlo, tvořit… nebo třeba taky jenom spát.

Circle

14. – 16. 8. 2020

Ralsko, Liberecký kraj

týmový běžecký dobrodružství

www.runcircle.cz

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 15.11.2019 15:16:06

Obuj se do běhu na plný kecky, postav osmičlennej tým a společně zažijte něco, co tu ještě nebylo. Circle. Zbrusu novej štafetovej závod, kterej ti ukáže, že jenom o běhání to není.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.