Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Máme tip na dárek: Mizuno Trail Running Cup 2020

Máme tip na dárek: Mizuno Trail Running Cup 2020
foto: Mizuno Trail Running Cup

Trail Running Cup | 18.12.2019 | přečteno: 3795×

Sháníte vánoční dáreček na poslední chvíli? Co (si) takhle nadělit celoroční běžeckou motivaci v podobě přihlášky na kompletní seriál? Už do desátého ročníku vstupuje osvědčený, zážitkový a přírodní Mizuno Trail Running Cup.

Nabízí jako vždy atraktivní trasy povětšinou v kopcích, důkladné prověrky pro nadupané běžce, ale i dosažitelné výzvy pro jen příležitostné sportovce. K tomu zkušeně zabezpečené zázemí za rozumné ceny a báječnou pohodovou atmosféru.

„Jako první jsme šli do trailů, do terénu s celým seriálem. Myslíme, že takové běhání poskytne lepší zážitek než ve městě, proto hledáme zajímavé terény a destinace, postupně jsme si poskládali kalendář vlastních závodů. A hlavně nás samotné to pořád baví, protože vidíme dobrý ohlas lidí, kteří s námi běhají, ať už léta pravidelně, tak třeba jen občas nebo jednorázově,“ říká Martin Dvořák, šéf organizačního týmu.

Hlavní menu obsahuje i tentokrát dostatečnou nálož, celkem dvě desítky, tři půlmaratony a dva maratony. Rovnocenným „zahřívákem“ bude Trail Praha na petřínském kopci, kam se posune už do časného březnového data. „Naši závodníci si přáli začít už dříve, v časném jaru není ještě tak obsáhlá nabídka jiných podniků a taky se tím seriál roztáhne do delšího období,“ vysvětluje Dvořák.

Termín i loňskou trasu vzhůru bike parkem si podrží Králický půlmaraton. Po něm zbyde dost času na přípravu na vrcholnou Krkonošskou 50 uprostřed prázdnin.

Naopak po ní bude třeba vydolovat zbytky sil hned za dva týdny na Lipenský půlmaraton přes Stezku v korunách stromů. Už podzimní kulisy nachystá Česko-německý půlmaraton na Chodsku i letos úspěšně obnovený nejstarší český maraton z Prahy do Dobříše. A tečku napíší vaše nohy na heboučkých golfových greenech motolského hřiště.

Závodnický standard podrží vysokou úroveň, v rámci startovného budou k mání technická trika Mizuno, připravují se další merchandisingové kolekce oblečení. Ke kratším ale neméně atraktivním doprovodným trasám se vrací kompletní program dětských běhů… Opět se povede průběžné pořadí v deseti věkových kategoriích.

Registrace na závody už jsou otevřeny na www.sportt.cz – celoroční permice, neboli startovné na celou sérii pořídíte za 2000 Kč. Více informací a reportáže z minulých let najdete na www.trailrunningcup.cz, přihlášky nejlíp přímo na www.sportt.cz.

Mizuno Trail Running Cup 2020

  • 21. 3. Trail Praha Petřín 10 km/5 km
  • 6. 6. Králický půlmaraton Dolní Morava 21 km/7 km
  • 1. 8. Krkonošská 50 Špindlerův Mlýn 50 km/21 km/8 km
  • 15. 8. Lipenský půlmaraton 21 km/8 km
  • 4. 10. Česko-německý půlmaraton Nemanice 21 km/8 km
  • 18. 10. Maraton Praha-Dobříš 42 km/10 km
  • 1. 11. Motolské jamky Praha 10 km/5 km

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 18.12.2019 14:13:34

Sháníte vánoční dáreček na poslední chvíli? Co (si) takhle nadělit celoroční běžeckou motivaci v podobě přihlášky na kompletní seriál? Už do desátého ročníku vstupuje osvědčený, zážitkový a přírodní Mizuno Trail Running Cup.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.