Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

AKCE: Otestujte běžeckou vestu Instinct a získejte slevu na její nákup

AKCE: Otestujte běžeckou vestu Instinct a získejte slevu na její nákup
foto: Instinct

komerční prezentace | 22.01.2021 | přečteno: 7640×

Pojďte si vyzkoušet, jaké to je běhat s pořádnou výbavou a mít při tom volné ruce! Vyzkoušejte skvělé běžecké vesty Instinct a získejte 10% slevu na model, který vám sedne nejvíc! Prostě #testyourinstinct.

Dobrá běžecká vesta může být doplňkem, který katapultuje vaše běhání do nové úrovně. Ďábel se přitom v tomto případě skutečně skrývá v detailu. Dobrá běžecká vesta musí mít kapsy na všechno, co budete potřebovat, rozmístěné přesně tak, aby byly při běhu dostupné.

Promyšlený design kombinující funkčnost s velikostí, aby vesta neomezovala při pohybu a zároveň umožnila upevnit GPS nebo například hole. Běžecká vesta má být vaším nenápadným parťákem, který dobře ví, co je při běhání potřeba, nezdržuje vás a nechá vás volně dýchat. Na designu běžeckých vest Instinct navržených ve Francii je znát, že jejich autor, bývalý trailový běžec Sean Van Court, ví, co od takového parťáka člověk potřebuje.

Na začátku vývoje stál požadavek vytvořit vestu, která by byla ideální pro kratší běhy ale i ultramaratony. V obou případech poskytuje nový druh komfortu skladování potřebných věcí, prodyšnost materiálu a střih zaručující co nejmenší kontakt s tělem a zároveň velkou stabilitu při pohybu. Základem je okamžitý přístup k pití, stejně tak jako k dalším věcem jako pláštěnka, jídlo nebo hole. To vše bez nutnosti zastavení nebo jakékoliv komplikované manipulace s vestou.

Od roku 2016, kdy byla vesta Instinct poprvé představena na veletrhu v Mnichově a následném ultramaratonu UTMB, si stihla získat pověst autentické trailové značky, která přináší novou dimenzi funkčnosti a přístupnosti pro každého běžce bez ohledu na typ a délku tratě. Není tak náhodou, že se jedná o druhou nejčastější značku vest, kterou si s sebou na pódium berou vítězové UltraTrail du MontBlanc!

To, jestli pro vás vesta Instinct představuje právě takového parťáka, jakého hledáte, nyní můžete otestovat v rámci akce #testyourinstin­ct, do níž jsou zapojeny běžecké speciálky Best4Run, Trailpoint a projekt Runature.cz.

Zájemci si mohou vybrat z pěti modelů, které pak mohou po celý týden zdarma testovat. Tato akce ukazuje otevřenost značky každému, kdo si není jistý, zda právě tahle běžecká vesta bude pro něj ta pravá. Zároveň svědčí o víře v to, že tou pravou nakonec bude. Jako odměnu za testování totiž každý získává 10% slevu na novou vestu Instinct. Proč se se svým novým parťákem loučit, že?

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 22.01.2021 12:57:06

Pojďte si vyzkoušet, jaké to je běhat s pořádnou výbavou a mít při tom volné ruce! Vyzkoušejte skvělé běžecké vesty Instinct a získejte 10% slevu na model, který vám sedne nejvíc! Prostě #testyourinstinct.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.