Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyrážíte do přírody? MikeSport vás vybaví na letní sportování

Vyrážíte do přírody? MikeSport vás vybaví na letní sportování
foto: Pexels

komerční prezentace | 05.07.2021 | přečteno: 5597×

Vyrážíte na dovolenou, sportovní víkend nebo trénujete na vysněný závod? Projděte si nabídku sportovního vybavení a doplňků obchodu MikeSport. Tři desítky ověřených značek, kromě běžeckého sortimentu i výbava na turistiku, kolo, v zimě pak lyže a snowboard. Ozdobou obchodu je pak široká paleta sportovních brýlí – z 400 modelů upozorňujeme například na prvotřídní Sportcoupe z dílny 100%.

Prudké slunce, všudypřítomný prach, létající hmyz… To vše perfektně Sportcoupe zvládne, ať si dáváte do těla v horách, nebo svištíte na vaší vytuněné silničce po okolí. Vaše oči mají právo na perfektní ochranu, netřeba je mhouřit, dopřejte si ostré vidění bez kompromisů!

Chystáte-li se na delší běžecký trip, sáhněte po některém z běžeckých vaků Camelbak. Kupříkladu osvědčený model Octane XCT nyní získáte ve slevě za 2013 Kč. Batoh je vybaven vylepšeným zásobníkem CRUX o objemu 2 l s technologií Quick Link, která usnadní napití. Zádový panel a nastavitelné popruhy jsou odvětrávány pomocí systému 3D Vent Mesh. Batoh má tři kapsy na zip, z toho dvě na bederním pásu, a dvě elastické kapsy na šle.

Co dál najdete v naší nabídce? Široký výběr produktů pro každý typ tréninku, a to jak pro lidi, kteří začínají dobrodružství se sportem, tak pro pokročilé a profíky. Pokud běháte, jezdíte na kole nebo pěstujete jiný sport – volte oblečení a obuv nejvyšší kvality.

Náš sortiment zahrnuje cyklistické oblečení, cyklistickou obuv a doplňky, běžecké oblečení, sportovní obuv, běžecké doplňky a mnoho dalšího. Internetový obchod nabízí produkty pouze od prověřených a renomovaných sportovních výrobců, jako jsou Rogelli, Craft, Kaymaq, DEKO, FDX, Shimano, Fizik, FLR, Chiba, Ortlieb, Topeak aj, za atraktivní ceny a s rychlými dodacími lhůtami.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 05.07.2021 15:50:02

Vyrážíte na dovolenou, sportovní víkend nebo trénujete na vysněný závod? Projděte si nabídku sportovního vybavení a doplňků obchodu MikeSport. Tři desítky ověřených značek, kromě běžeckého sortimentu i výbava na turistiku, kolo, v zimě pak lyže a snowboard. Ozdobou obchodu je pak široká paleta sportovních brýlí – z 400 modelů upozorňujeme například na prvotřídní Sportcoupe z dílny 100% />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.