Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Suunto 9 Peak Pro: Nadstandardní baterie a nový výkonný procesor v elegantním balení

Suunto 9 Peak Pro: Nadstandardní baterie a nový výkonný procesor v elegantním balení
foto: Suunto

komerční prezentace | 11.10.2022 | přečteno: 3962×

Nové, plně uhlíkově kompenzované multisportovní GPS hodinky Suunto 9 Peak Pro nabízejí nové, rychlejší a snadno použitelné uživatelské rozhraní s nejlepší výdrží baterie ve své třídě. To vše je zabudováno do velmi tenkého a elegantního těla testovaného na nejvyšší standard odolnosti.

Suunto s hrdostí představuje Suunto 9 Peak Pro, multisportovní GPS hodinky ručně vyráběné ve Finsku za použití 100% obnovitelné energie, a zároveň první hodinky Suunto, u nichž byla vypočtena a následně plně kompenzována uhlíková stopa pomocí ověřených uhlíkových jednotek (Verified Carbon Units). Za celou dobu své životnosti vytvoří pouhých 7,5 kg CO2, což odpovídá ujetým 44 km autem na fosilní paliva.

Jako vždy u hodinek Suunto víte, že můžete očekávat robustní odolnost, ale co třeba i eleganci? Hodinky Suunto 9 Peak Pro nabízejí obojí. Navazují na oceňovaný design hodinek Suunto 9 Peak, jsou extrémně odolné, a přitom jedny z nejtenčích (10,8 mm) a nejlehčích sportovních GPS hodinek ve své třídě. Všude splynou s okolím, hodí se na menší zápěstí a poradí si s jakýmkoli prostředím.

Suunto 9 Peak Pro jsou navrženy tak, aby měly dlouhou životnost a byly opravitelné, čímž se minimalizuje množství odpadu a dopad na životní prostředí. Hodinky Suunto jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a při zkoušení jejich odolnosti byly použity veškeré možné faktory – led, písek, pády a nárazy, tlak nebo dokonce i sůl. Testovali je sportovci po celém světě a hodinky splňují vojenské standardy odolnosti. Noste je při výstupu na Everest, pomocí nového režimu šnorchlování sledujte svou hloubku, zaznamenávejte své cesty do práce na kole a zjistěte, kolik jste ušetřili emisí CO2, nebo je kombinujte s neformálně elegantním oblečením a vyrazte na večeři. Mimořádně elegantní, mimořádně všestranné.

„Suunto 9 Peak Pro byly navrženy s novou, výkonnější architekturou čipové sady, která posouvá výkon na novou úroveň a zároveň má nejlepší výdrž baterie ve své třídě ve srovnání s podobně velkými produkty na trhu,“ říká ředitel produktového managementu Sami Männistö. „Nové uživatelské rozhraní s většími ikonami a číslicemi, stejně jako použití bílých a barevných prvků na pozadí, usnadňuje ovládání a čitelnost hodinek při sportu, což umožňuje sportovním nadšencům lépe se soustředit na to, co jim jde nejlépe.“

Suunto 9 Peak Pro momentálně nabízejí nejlepší výdrž baterie ze všech hodinek Suunto, a to ve třech režimech provozu baterie: Performance, Endurance a Tour. Baterie vydrží 21 dní při každodenním používání, než začne vyžadovat další nabití, 40 h v režimu Performance, 70 h v režimu Endurance a 300 h v režimu Tour. Suunto 9 Peak Pro lze připojit až ke čtyřem satelitním systémům (GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU) a až k 32 jednotlivým satelitům současně. Výsledkem je vyšší přesnost při cvičení v podmínkách, které jsou náročné pro systém GPS, například pod vysokými budovami nebo v hlubokých horských údolích.

Klíčové vlastnosti Suunto 9 Peak Pro:

* Ultratenké: 10,8 mm (bez HR vypoulení). Velikost displeje: 1,2".

* Hmotnost: titanový model 55 g, ocelový model 64 g.

* GPS hodinky s nejnižší uhlíkovou stopou na trhu: celkové emise CO2 během životního cyklu činí pouze 7,5 kg.

* Plná uhlíková kompenzace v rámci projektu zalesňování pomocí ověřených uhlíkových jednotek (Verified Carbon Units) (*potvrzena mezinárodním ověřovacím programem zajišťujícím kvalitu projektů kompenzace uhlíkových emisí) prostřednictvím Tree-Nation

* Testovány podle nejvyššího vojenského standardu odolnosti (MIL-STD-810H). Seznam testů najdete zde

* Sledování denní aktivity: kroky, tepová frekvence, spánek, kalorie, stres a další.

* Extrémně rychlé nabíjení: 100 % baterie za 1 hodinu nebo 10 hodin tréninku po 10 minutách nabíjení.

* Barometrický senzor

* Aktualizace softwaru vzduchem (OTA)

* Vyrobeny ze safírového skla, nerezové oceli a u dvou modelů s použitím titanu 5. třídy.

* Vodotěsnost až do –100 m

* Nový šnorchlovácí režim, který sleduje údaje o aktivitě až do –10 m

* Na výběr je 97 sportovních režimů + možnost vytvořit si vlastní režimy

V kombinaci s aplikací Suunto a velkým množstvím partnerských služeb nabízí Suunto 9 Peak Pro uživatelům nepřeberné množství možností vyhledávání trasy, navigaci turn-by-turn a pokročilé tréninkové nástroje. Objevování a vytváření tras je snadné díky heatmapám, 3D mapám a mapám povrchu silnic v aplikaci Suunto.

Novinkou v aplikaci Suunto, která je nyní kompatibilní s tablety iPad a Android, je také možnost uživatelem dopředu si sestavit tréninkový plán a následně během tréninku se jím řídit v reálném čase. Dále pak nová vrstva lavinových map, která označuje oblasti lavinového nebezpečí, a usnadňuje tak plánování bezpečných vysokohorských výletů. A po návratu z dobrodružství mohou uživatelé sdílet svůj výlet s přáteli a rodinou v podobě 3D animace.

Suunto 9 Peak Pro budou k dispozici v šesti různých verzích, čtyři modely vyrobené z nerezové oceli (12 289 Kč / 499 €) a dva modely vyrobené z titanu (15 479 Kč / 629 €). Dostupný bude široký výběr řemínků s příslušenstvím, což umožní odrážet množství osobních stylů. Hodinky budou na vybraných trzích k dostupné k předobjednávkám od 11. října a k zakoupení od 25. října 2022.

O firmě: Zastáváme myšlenku dobrodružství. Průkopnické objevování je v naší DNA od roku 1936, kdy se finský orientační běžec Tuomas Vohlonen rozhodl vytvořit přesnější kompas a následně vynalezl novou metodu výroby kompasů plněných kapalinou. Dnes je Suunto na špičce v oblasti designu a inovací sportovních hodinek, potápěčských počítačů, kompasů a digitálních služeb, které využívají milovníci dobrodružství po celém světě.

Jsme hrdí na to, že výrobky Suunto zvládnou i náročné podmínky, ale zároveň jsou navrženy s ohledem na každodenní život, což odráží naši severskou identitu. Sídlo a továrna společnosti Suunto jsou stále ve Finsku. www.suunto.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 11.10.2022 14:55:13

Nové, plně uhlíkově kompenzované multisportovní GPS hodinky Suunto 9 Peak Pro nabízejí nové, rychlejší a snadno použitelné uživatelské rozhraní s nejlepší výdrží baterie ve své třídě. To vše je zabudováno do velmi tenkého a elegantního těla testovaného na nejvyšší standard odolnosti.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.