Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Poznejme (se v) Lednici! Běhej lesy spouští stylovou seznamku

Poznejme (se v) Lednici! Běhej lesy spouští stylovou seznamku
foto: Běhej lesy

Běhej lesy | 19.09.2023 | přečteno: 1348×

Společný cíl, jedna cesta, neopakovatelná atmosféra, jedinečný start song, nespočet příběhů i motivací, originální medaile a jedna velká rodina… to je seriál Běhej lesy! A že už to není jen o běhání a závodění? Tak o tom není pochyb! Celý rok cestujeme (nejen) Českem do známých i nepoznaných koutů, poznáváme krásu naší přírody, servírujeme vám různá převýšení, teplotní překvapení i porce kilometrů a nyní jsme se rozhodli, že to necháme na vás!

Také někdy hledáte stejně výkonného parťáka, co s vámi půjde běhat i v dešti? Kámoše do auta, abyste nejeli sami na závod? Spřízněnou duši, co by zašla na pivko? Parťáka, co s vámi pojede lanovkou? Poběží v tandemu? Doběhne s vámi až na konec světa?

YES! My víme, a také známe příběhy našich běžců, kterým Běhej lesy obrátilo život naruby.

Je libo tandem? „Jednoho krásného dne před závodem Běhej lesy jsem hledal parťačku do tandemu. Vyhledal jsem všechny nejrychlejší přihlášené holky podobného věku, protože kombinace seznámení a sportu mi přišla jako dokonalý nápad. Odpověděla mi Johanka a už podle prvních zpráv jsem věděl, že jsme na stejné vlně. Nakonec to vyšlo až na Bílé, ale skutečně jsme vyběhli a v tandemech brali třetí flek, na Jizerské zvítězili a od následující sezony Běhej lesy tvoříme takový životní tandem“ říká Matyáš Kolátor.

Nebo recept na manželství? To Verča Hanousková u lanovky na Bílé to zkusila jinak. Napsala, že hledá parťáka na lanovku nebo na život. Ve skutečnosti ho hledala, ale spíš pro kámošku. A víte co? Našla ho! Na lanovku a nakonec i na život. Nyní budou slavit tříleté výročí svatby!

Jitka Housková si v roce 2017 připsala své první DNF v životě, kdy na Vysočině pomohla své běžecké parťačce po ošklivém pádu a zajistila jí odbornou pomoc. Příběh tehdy zaujal tiskového mluvčího seriálu Richarda Valouška, který o ní tento příběh napsal. Nyní společně píší příběh společný, manželský. Objíždějí všechny závody Běhej lesy i Behaj lesmi a jejich smečku dokonce rozšířili o dvě malé nadějné laňky.

Běžecké parťáky do nepohody i do deště? Ty našel Přemek Vida. Se seriálem Běhej lesy to pořádně rozběhl v roce 2021, a jak to tak bývá, vrána k vráně sedá… spřátelili se s Jirkou, Tomášem, Honzou, Barčou… Vídají se pravidelně na závodech, vytvořili si vlastní tým, perou se o prvenství, trénují a letos společně vyhráli premiérový ročník Týmovky.

Stojíte také o hlubší seznámení? Věříme, že to bude stát za to a příště budeme psát třeba právě o vás! Pro závěrečný závod v Lednici jsme připravili novinku, díky které na první pohled poznáte, kdo z lesní smečky stojí o bližší seznámení!

A jak to bude fungovat? Již při vyzvednutí startovního čísla v rámci závěrečného závodu v Lednici se označí oranžovou samolepkou s emotikonou „high five“ a páskou na ruku ti z vás, kdo o seznámení stojí. A co, že vás díky tomu čeká za dubem? To už nechme na vesmíru!

Hledáte lásku? Zašli byste na pokec, nebo radši na pivo? Sháníte běžeckého, životního nebo tanečního parťáka? Za čím nebo kým jste přijeli, na to si ostatní běžci budou muset přijít sami! My věříme, že přijdou.

Proč? Protože chceme blíže propojit lesní smečku, aby se na závodech cítila hezky, dobře a jako doma (nebo jako v lese)? Prohloubit naše vzájemná přátelství na víc než předzávodní „ahoj“ ze slušnosti. Tvořit vztahy, ať už jakékoli. Vdechnout život novým přátelstvím. Psát nové příběhy. Životní? Běžecké? Volnočasové? Tak to už necháváme na vás. Ale hlavně ty nezapomenutelné…

Tak co, jdete do toho s námi? Registrovat se můžete na www.behejlesy.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behejlesy muž 19.09.2023 19:00:05

Společný cíl, jedna cesta, neopakovatelná atmosféra, jedinečný start song, nespočet příběhů i motivací, originální medaile a jedna velká rodina… to je seriál Běhej lesy! A že už to není jen o běhání a závodění? Tak o tom není pochyb! Celý rok cestujeme (nejen) Českem do známých i nepoznaných koutů, poznáváme krásu naší přírody, servírujeme vám různá převýšení, teplotní překvapení i porce kilometrů a nyní jsme se rozhodli, že to necháme na vás!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.