Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rozběháme Česko 1.1. 2024. Pojďme společně přepsat český rekord!

Rozběháme Česko 1.1. 2024. Pojďme společně přepsat český rekord!
foto: Rozběháme Česko

Rozběháme Česko | 19.12.2023 | přečteno: 2138×

Projekt 1.1. láká všechny – od zkušených běžců po začátečníky, bez ohledu na věk či pohlaví. Po dvou úspěšných ročnících s tisíci účastníky míříme v roce 2024 ještě výš, k překonání hranice 10 000 běžců! Připojte se k nám, zapište se do české knihy rekordů a udělejte každý krok smysluplným! Tuto akci podpoří svojí záštitou i prezident České republiky Petr Pavel.

Naším cílem je rozběhat co nejvíce lidí a zapsat se do české knihy rekordů jako největší hromadná Novoroční akce. Během prvního ročníku v roce 2021 se zúčastnilo 4 556 běžců a v roce 2022 jsme rekord přepsali a to díky 6 342 účastníků!

„Pro rok 2024 jsme si stanovili ještě větší cíl, překonat nynější rekord a dostat se k počtu 10 000 účastníků! Naše ambice jsou jasné. Chceme, aby každý začal Nový rok nezapomenutelným způsobem a překonal vlastní limity, i kdyby to mělo být 100 m nebo maraton,“ říká ředitel neziskové organizace Rozběháme Česko, z.ú. Jan Bielik.

Jak se zapojit:

  • Registruj se ZDARMA a získej startovní číslo a diplom po skončení.
  • Vyběhni kdykoliv a kdekoliv 1.1.2024. Stačí si zapnout hodinky anebo mobilní aplikaci a důkaz o vyběhnutí jednoduše nahraješ na svůj profil do 2.1.2024.
  • Za nahrání výsledku můžeš vyhrát jednu z cen v naší tombole!
  • Jako odměnu si můžeš udělat radost kovovou anebo dřevěnou medailí, která ti přijde poštou.
  • Připoj se ke skupinovému běhu ve svým městě!

Veškeré informace naleznete na https://www.rozbehamecesko.cz

Rozběháme Česko, z. ú. je nezisková organizace, která pomáhá lidem najít cestu ke zdravému životnímu stylu, motivovat je k pravidelnému sportování a dávat pohybu smysl. V rámci tohoto projektu organizují s ambasadory po celé republice běžecké výběhy i výběhy se psy (canicross) pro veřejnost ZDARMA. Učí lidi zdravému běhání a pořádají vzdělávací kurzy i běhy pro vybraný charitativní účel. Pomáhají lidem začlenit se do komunity sportovců a tvořit nové sociální vazby.

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

rozbehamecesko1 muž 19.12.2023 21:48:12

Projekt 1.1. láká všechny – od zkušených běžců po začátečníky, bez ohledu na věk či pohlaví. Po dvou úspěšných ročnících s tisíci účastníky míříme v roce 2024 ještě výš, k překonání hranice 10 000 běžců! Připojte se k nám, zapište se do české knihy rekordů a udělejte každý krok smysluplným! Tuto akci podpoří svojí záštitou i prezident České republiky Petr Pavel.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.