Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pořádáš závody? Vyhraj propagační balíček za 50.000 Kč!

Pořádáš závody? Vyhraj propagační balíček za 50.000 Kč!
foto: Ideogram.ai

behej.com | 17.03.2024 | přečteno: 2033×

Jsi pořadatelem běžeckého závodu? V rámci našeho průzkumu máš šanci vyhrát nádherný promo balíček na celý rok v hodnotě 50 tisíc korun! Stačí jen vyplnit dotazník a mít štěstí v následné losovačce.

Server behej.com se věnuje propagaci běhání a chození na závody již od roku 2006. Ročně jej navštíví skoro milion fandů běhání, zejména z řad pravidelných účastníků závodů. Naše termínovka je bezkonkurenčně nejširším a nejdetailnějším kalendářem vytrvalostních akcí, od běhu přes kola, triatlony, překážkové závody až třeba po pochody a běžky. Pro pořadatele máme nachystány moderní nástroje digitálního marketingu, to znamená, že běžce „nelovíme“ jen na našem webu, ale zvládneme i sociální sítě, email marketing či třeba návrhy kampaní a zhotovení tzv. vizuálů pro kampaně. Rádi propojíme naše inzerenty s pořadateli.


CO UDĚLAT PRO VÝHRU

VYPLNIT DOTAZNÍK NÍŽE

MRKNOUT NA ACTIGO APKU

MRKNOUT DO TERMÍNOVKY, ZDA MÁŠ ZÁVOD V KALENDÁŘI

POKUD NEMÁŠ, VLOŽ JEJ ZDE


Nedávno jsme představili mobilní a webovou aplikaci Actigo, která posouvá správu termínovky zase o krok dál. Máš možnost pracovat s kalendářem závodů v klidu u počítače doma či v práci, ale také třeba na zastávce tramvaje – stačí jen vytáhnout mobil a závod máš vybraný na pár kliků. Pořadatel už nemusí čekat dny, než se mu s kdejakou změnou v údajích o závodě ozve správce termínovky, vše je hotovo hned. Stejně tak při závodě samotném lze obeslat jeho účastníky zprávou o změnách v harmonogramu či výsledcích – do vteřiny mají všichni vše na svých mobilech! Samozřejmostí bude automatický přenos výsledků do běžeckých tabulek a žebříčku. Kdo má svůj závod v našem žebříčku, má automaticky dodatečné účastníky-lovce žebříčkových bodů!

Ale to je teprve začátek, chceme v práci na Actigo pokračovat, a právě proto nyní hledáme ty z vás, kteří nám pomůžou se zpětnou vazbou a my na oplátku jim pomůžeme s propagací a třeba i sehnáním sponzorů.

Takže už na nic nečekej a pusť se do vyplňování dotazníku. Ve hře je atraktivní balík plnění za 50.000 Kč (popsán do detailu na konci tohoto článku), díky kterému se o tvém závodě dozví desítky tisíc běžců! A to snad za to stojí, ne? A pokud máš jen pár dní či týdnů do akce, propagaci ti zajistíme pro příští ročník! Stejně tak pokud máš již u nás zaplacen promo balíček, rozšíříme ti jej o bonusové části. Tak neváhej!

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 17.03.2024 19:49:43

Jsi pořadatelem běžeckého závodu? V rámci našeho průzkumu máš šanci vyhrát nádherný promo balíček na celý rok v hodnotě 50 tisíc korun! Stačí jen vyplnit dotazník a mít štěstí v následné losovačce.
Odkaz na článek

avatar

Lysá nad Labem

Celkem 2843 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:26 (2011)
půlmaraton: 1:35:39 (2012)
maraton: 3:35:39 (2012)

Mikis4318 muž 20.03.2024 21:01:37

Pořádáš závody bez startovních čísel? V cílové rovince ti místo dobrovolníků a závodníků pózují efektivní korporátní manažerky s hodinkami na obou zápěstích?

Motto: Hra na vlčí dech, gazelí nohy a Švejkova játra.
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.