Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Komořany svědčily Slovákovi

Miroslav Kratochvíl | 29.04.2010 | přečteno: 1176×

Dalibor Slovák z Kerteamu prokazuje v seriálu pražských běhů do kopce výbornou formu. Po vítězství na Jardově kopci, odkud si odvezl cenný skalp Petra Pechka, tentokrát získal první místo v závodě Komořany – Čihadlo, když zvítězil před Jiřím Wallenfelsem. Prvenství v ženské kategorii vybojovala Lenka Fanturová. Více se o seriálu dočtete na stránkách sdružení Kopec. Výsledky

Dalibor Slovák zvítězil časem 19:43. Jiří Wallenfels (Sokol Královské Vinohrady) na druhém místě měl čas 20:19, třetí Vlastimil Kacíř z Loko Trutnov 20:31. Lenka Fanturová doběhla na prvním místě mezi ženami časem 23:31 a před druhou Lenkou Rabiňákovou měla náskok více než dvou minut.

Téměř letní počasí vylákalo k účasti 97 závodníků a závodnic. Vzhledem k pokračující stavbě pražského okruhu byla trať oproti minulým ročníkům opět mírně pozměněna, ale stavba už jde do finiše, takže napřesrok se již možná dočkáme stabilní trasy.

Seriál Běhů do kopce v Praze okolí již má letos za sebou pět závodů. Narozdíl od minulého ročníku, kdy Jiří Wallenfels kraloval od samého začátku, je letošní pole velice vyrovnané a slibuje ještě dramatický průběh.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

mirekk muž 29.04.2010 22:13:13

Dalibor Slovák z Kerteamu prokazuje v seriálu pražských běhů do kopce výbornou formu. Po po vítězství na Jardově kopci, odkud si odvezl cenný skalp Petra Pechka, tentokrát získal první místo v závodě Komořany – Čihadlo, když zvítězil před Jiřím Wallenfelsem. Prvenství v ženské kategorii vybojovala Lenka Fanturová. Více o celém seriálu na stránkách sdružení Kopec.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.