Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V sobotu zdolejte Blaník, v neděli se poběží Bezručovým údolím

V sobotu zdolejte Blaník, v neděli se poběží Bezručovým údolím

Daniela Havránková | 09.01.2012 | přečteno: 5049×

I když to tak venku zatím nevypadá, také o následujícím víkendu se budou konat závody s přízviskem „zimní“. Do členitého terénu vás zavede sobotní Běh Partyzánskou stezkou i Zimní Blaník. Nedělní desítka Zimní běh Bezručovým údolím je sice silniční, leč s mírným stoupáním v první části.

Střední Čechy

Na památku účastníků odboje na Hořovicku se poběží již 36. ročník Běhu Partyzánskou stezkou. Trať dlouhá necelých deset kilometrů vede z Oseka (okres Beroun) zpočátku po silnici, pak členitým terénem k bunkru a zpět. V minulém roce tu vyhrál vynikající maratonec Petr Pechek. Vy si tu letos můžete připsat body do žebříčku behej.com.

Ve Vlašimi se koná běh Zimní Blaník, který vás vyvede ven z města pod legendární horu a pak terénem vzhůru na její vrchol, pod kterým čekejte nejtvrdší stoupání. Stejnou cestou se běží zpět, celkem tu nakroutíte 14,6 kilometru. Loňský ročník tu vyhrála republiková mistryně v maratonu Radka Churaňová.

Olomoucko

Středomoravské sdružení vytrvalostních sportů pořádá ve Štěpánově 8. Běh na Hutích. Tento silniční závod je součástí Středomoravského běžeckého poháru a Olomoucké zimní běžecké ligy. Měří 6,2 kilometru a startuje u restaurace Na hutích v jedenáct hodin.

Jižní Morava

V sobotu se také koná rovinatý Znovín kros v rámci Znojemského běžeckého poháru. Od restaurace U Obří hlavy vás čeká 2,5 (1 okruh – ženy) respektive 5 kilometrů (2 okruhy – muži a veteráni).

Ústecko

V neděli můžete vyrazit do Chomutova na desítku s názvem Zimní běh Bezručovým údolím. Obrátková trať vede mírným stoupáním do Bezručova údolí, zpátky pak klesá. Závod vám přinese body do žebříčku behej.com a také spadá do Severočeské běžecké ligy.

Karlovarsko

Rovněž pokračuje Chebská běžecká zima silničním závodem na 6,7 kilometru. Poběží se od areálu Krajinné výstavy kolem Ohře, pod přehradou Skalka, následovat bude stoupání a návrat pod chebský hrad.


TERMÍNOVKA

ŽEBŘÍČEK BEHEJ.COM

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 12.01.2012 14:12:10

I když to tak venku zatím nevypadá, také o následujícím víkendu se budou konat závody s přízviskem „zimní“. Do členitého terénu vás zavede sobotní Běh Partyzánskou stezkou i Zimní Blaník, nedělní desítka Zimní běh Bezručovým údolím je sice silniční, leč s mírným stoupáním v první části.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.