Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běh za sedmizubým hřebenem: Kdo vyfoukne Orálkovi zlatý hattrick?

Běh za sedmizubým hřebenem: Kdo vyfoukne Orálkovi zlatý hattrick?
foto: archív závodu Běh za sedmizubým hřebenem

komerční prezentace | 12.03.2012 | přečteno: 3167×

Boskovice – Daniel Orálek. Současná ikona českého ultramaratonu. Štíhlý elegán, gentleman, který rád běhá v rukavičkách. A to doslova. Kdo však spoléhá na to, že s ním Dan poběží „jako v rukavičkách“ i v závodě, tak se šeredně plete. Jeho strojové tempo je totiž na delších tratích vražedné. Soupeřům však ukazuje záda i na kratších distancích. Na Běhu za sedmizubým hřebenem v Boskovicích zatím neprohrál.

Dva starty, dvě vítězství. Odolá však matador Orálek na tamní desítce ataku výkonnostních běžců i letos? Můžeš to být právě ty, kdo bude 1. května lepší. Dan v on-line startovní listině na www.sportujsnami.cz již figuruje a poběží s číslem 1. A ty?

Jen se dívat, nestačí. Buď u toho a zažij atmosféru velkého závodu přímo na vlastní kůži. Na startu, na trati, v cíli. Vítězem bude 1. května v Boskovicích každý, kdo poběží. Ať profík nebo rekreační běžec. Klikni na web závodu na www.sportujsnami.cz a postav se na start 3. ročníku Běhu za sedmizubým hřebenem už teď.

„Ti, kteří se do závodu přihlásí do 15. března zaplatí nižší startovné a dostanou tričko závodu. Letos přihlášky stopneme, až bude přihlášeno tisíc běžců,“ řekl Tomáš Mokrý z pořádajícího sdružení Sportuj s námi.

Běh za sedmizubým hřebenem loni přilákal zatím rekordních osm set šedesát běžců. Stejně jako v předchozích letech sází organizátoři na širokou škálu tratí. Jejich podrobný popis včetně propozic jsou na webu www.sportujsnami.cz.

Běh za sedmizubým hřebenem je jen pro výkonnostní sportovce? Rozhodně ne! Závodí všichni. Od dětí až po seniory. Mimo hlavního závodu, královské desítky, totiž pořadatelé připraví také běh na 3,5km a Hobby běh na šestnáct set metrů. Nebudou chybět ani závody pro děti, které budou plnit náměstí celé dopoledne.

„Chceme 1. května v Boskovicích rozběhat všechny. Od dětí, rodin, profíků, hobíků až po seniory. Nikdo nebude stát stranou. Všichni se do závodu aktivně zapojí. Z nabídky tratí si vybere opravdu každý,“ upřesnil Mokrý s tím, že závodit mohou na desítce i týmy. Nyní je v on-line startovní listině již k dvěma stovkám závodníků.

Infobox


Mokrý: Vítězem je každý, kdo poběží

Boskovický hřeben má sedm zubů. Manažer závodu Tomáš Mokrý vybral sedm tipů, proč přijet 1. května právě do Boskovic. Na Běh za sedmizubým hřebenem.

Zub první. TERMÍN. Úterý 1. května je státní svátek. A běžecká akce v takovém rozsahu jako v Boskovicích, v ten samý den v republice podle mého nikde jinde není.

Zub druhý. TRATĚ PRO KAŽDÉHO. Vezměte rodinu, děti a přijeďte si zazávodit. Vyzvěte šéfa, kolegu z práce, souseda. Kdo zaběhne lépe? Nebo sestavte tým kamarádů. Společně můžete dosáhnout na stupně vítězů. Věk ani počet naběhaných kilometrů nehrají roli. Z nabídky několika tratí si totiž vybere opravdu každý. Pojďme nepostávat jen za bariérou. Nazout tenisky a na start.

Zub třetí. ATMOSFÉRA VELKÉHO ZÁVODU. Během dne se na start postaví stovky běžců. Atmosféru umocňují kulisy malebného města Boskovic a jeho okolí. Divácky atraktivní část závodu, kdy se běží v okolí boskovického náměstí. Stejně jako doběh. Desetikilometrovou trať zvládne i rekreační běžec. Letos jsme ji upravili. Přibylo víc rovinatých úseků. Bude rychlejší. Stále však platí, že vítězem je každý, kdo poběží.

Zub čtvrtý. PODÍVEJ SE NA SVÉ SOUPEŘE. PROHLÉDNI SI TRAŤ. On-line startovní listina je k nahlédnutí na www.sportujsnami.cz. Každý závodník tak hned vidí své soupeře. K dispozici jsou i mapy jednotlivých tratí včetně propozic. Navíc kdo se přihlásí s předstihem, získá bonus levnějšího startovného a tričko.

Zub pátý. TIP NA PRODLOUŽENÝ VÍKEND, VÝLET. Přijeďte do Boskovic již o víkendu před úterním závodem. Město a jeho okolí nabízí spoustu možností, jak s rodinou strávit báječný prodloužený víkend. Navštivte třeba zámek, hrad, Westernové městečko nebo se vypravte do nedalekého Moravského krasu na kolech.

Zub šestý. DOPROVODNÝ PROGRAM. Závod doplní pestrý doprovodný program s řadou vystoupení a koncertem na boskovickém Masarykově náměstí.

Zub sedmý. DRUHÁ ŠANCE. Pokud termín závodu nevyhovuje, tak 2. září pořádáme v Blansku 17. ročník Půlmaratonu Moravským krasem, který patří mezi pět nejnavštěvova­nějších 1/2maratonů v republice. Navíc v úchvatných kulisách krajiny Moravského krasu, kde se i běží.


WEB ZÁVODU

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 12.03.2012 17:32:49

Boskovice – Daniel Orálek. Současná ikona českého ultramaratonu. Štíhlý elegán, gentleman, který rád běhá v rukavičkách. A to doslova. Kdo však spoléhá na to, že s ním Dan poběží „jako v rukavičkách“ i v závodě, tak se šeredně plete. Jeho strojové tempo je totiž na delších tratích vražedné. Soupeřům však ukazuje záda i na kratších distancích. Na Běhu za sedmizubým hřebenem v Boskovicích zatím neprohrál.
Odkaz na článek

avatar

sportuj s námi muž 14.03.2012 21:46:59

Rádi bychom pozvali běžce na III. ročník BĚHU ZA SEDMIZUBÝM HŘEBENEM. Poslední hodiny nejvýhodnější registrace končí ve čtvrtek v 23.59hod. K dnešnímu dni bylo celkem registrováno 300 běžců, děkujeme a těšíme se 1.května v Boskovicích. WEB ZÁVODU

Motto: sport pro všechny
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.