Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyšel nákupní speciál. Je zdarma a ke stažení

Vyšel nákupní speciál. Je zdarma a ke stažení

behej.com | 24.08.2012 | přečteno: 58120×

Jaro i léto jsou dobou pro revizi běžeckých botníků a šatníků. Je čas podívat se na stav podrážky, míru prošlapanosti a zeptat se sám sebe, kudy a jak chci letos běhat. “Jak si mám vybrat boty?”, ptá se začátečník. “Co bych tak vyzkoušel za novinku?” pátrá zkušený běžec, který má doma regál plný bot. Prohlédněte si náš nový speciál, kde kromě bot najdete i textil a sporttestery.

Oslovili jsme osmnáct předních světových výrobců, jejichž produkce se objevuje na českém trhu. Čtrnáct z nich poslalo výběr toho nejlepšího, co budou běžcům v tomto roce nabízet.

V úvodním článku o dobrém výběru bot a nových trendech redaktor Běhej.com Josef Rendl poradí, čeho se vyvarovat a na co zaměřit svou pozornost. V minulosti měl možnost stát u zrodu první české běžecké speciálky Triexpert na pražském Žižkově. Mnoha každodenními rozhovory s běžci zjišťoval, jak skloubit individualitu běžce a uzpůsobení jednotlivých bot. Zároveň je velmi aktivním závodníkem, který si sám otestoval desítky bot všech kategorií.

Na dalších stranách představíme produkty – boty, oblečení, sporttestery – známých i méně známých značek, včetně popisu zboží a cen. Ulehčí to výběr z pohodlí domova a budete vybaveni informacemi, pokud se nechcete spoléhat jen na rady prodavačů. Stejně jako loni jsme boty rozřadili podle zaměření. Silnice nebo terén, kondiční trénink nebo závodní typ, odtlumené či minimalistické.

Úspěšné běžecké značky se spojují s významnými tvářemi, které je prezentují na běžeckých či triatlonových kolbištích. V magazínu jsme zachytili jejich zajímavé portréty.

Nákupní speciál zkompletovala Kamila Bulířová, která dosáhla velkého úspěchu v podobě šestého místa na mistrovství světa v terénním triatlonu a i po narození dvou dětí se nadále věnuje běhu a triatlonu. O běhu a dobrém vybavení toho ví dost nejen z vlastní zkušenosti.

Doufáme, že vám tento magazín bude dobrým vodítkem a průvodcem a umocní tak potěšení z běhu. K dostání bude, stejně jako vloni, zdarma ve všech dobrých obchodech a na závodech. Přečíst i stáhnout si jej samozřejmě můžete také v našich online trafikách Floowie a Publero.

Anketa

Který měsíc nejvíce nakupujete běžecké vybavení?

 
9 hl.
 
4 hl.
 
30 hl.
 
19 hl.
 
11 hl.
 
2 hl.
 
3 hl.
 
3 hl.
 
3 hl.
 
5 hl.
 
9 hl.
 
3 hl.
Celkem hlasovalo 101 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 05.04.2012 08:01:19

Jaro je doba pro revizi běžeckých botníků a šatníků. Je čas podívat se na stav podrážky, míru prošlapanosti a zeptat se sám sebe, kudy a jak chci letos běhat. “Jak si mám vybrat boty?”, ptá se začátečník. “Co bych tak vyzkoušel za novinku?” pátrá zkušený běžec, který má doma regál plný bot. Prohlédněte si náš nový speciál, kde kromě bot najdete i textil a sporttestery.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.