Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Triexpert pořádá příští víkend soustředění v srdci Vysočiny

Triexpert pořádá příští víkend soustředění v srdci Vysočiny
foto: Triexpert

komerční prezentace | 14.04.2012 | přečteno: 5179×

V malebné vesničce Blatiny v oblasti Žďárských Vrchů se v termínu 19. 4.–22. 4. 2012 uskuteční naše premiérové běžecké soustředění. Je určeno všem vyznavačům tohoto přirozeného, ladného pohybu. V malebné krajině s nejčistším vzduchem byl v roce 2011 otevřen rodinný penzion Pod Drátníkem. Nachází se v kopcovitém prostředí v nadmořské výšce 600 m. Jeho čistou kulisu dotváří okolní lesy, louky a skála Dráteník.

Všechny tyto běhu přející podmínky budeme hojně využívat při našem společném běžeckém tréninku. Hlavním trenérem bude konzultant brněnské prodejny TRIEXPERT a přední český maratonec Tomáš Ondráček (maraton 2:25).

V ceně soustředěníí je zahrnuto: plná penze, ta se zahajuje čtvrteční večeří a končí nedělním obědem, bude nabízeno pestré sportovně laděné menu. Ubytování ve stylově zařízených 2–3 lůžkových pokojích s WC, TV, WiFi. Celodenní trenérské vedení. Regenerační procedury přímo v penzionu (sauna, vířivka). Večerní přednášky na běžecké téma. Testování bot od světové značky.

Běžecký program: každodenní trénink zaměřený na zlepšování techniky běhu, protahování, strečink, speciální běžecké cvičení.

Jako bonus jsme pro vás připravili čtyřetapový závod v celkové délce mety půlmaratonu (21,1 km). Jeho vítězové v kategorii muži a ženy získají startovné na Pražský mezinárodní maraton (13. 5.) nebo (volitelně) na premiérový Českobudějovický půlmaraton (9. 6.). Budou vyhlášeni i vítězové jednotlivých etap.

Hlavní náplní soustředění zůstane i přes výše uvedený závod trénování pod odborným dohledem. Pokusíme se vás co nejsrozumitelnější metodou zasvětit do tajů běžeckého pohybu. Soustředění je vhodné jak pro úplné začátečníky, tak pro výkonnostní běžce. V rámci možností budeme pracovat individuálně s každým účastníkem. Po celou dobu pobytu bude dostupná konzultace s trenérem kempu. Součástí podvečerního programu budou regenerační procedury. Účastníkům soustředění bude umožněn bezplatný vstup do sauny a vířivky.

Čistý vzduch, klid, lesy, louky, kopce, skály. Vše na jednom místě si budete naplno užívat během prvního běžeckého kempu s Triexpertem.


Termín: 19. 4.–22. 4. 2012
Délka pobytu: 4 dny/3 noci (čtvrtek odpoledne–neděle)
Místo: Penzion Pod Drátníkem (obec Blatiny, Žďárské Vrchy)
Hlavní trenér: Tomáš Ondráček (maraton 2:25)
Cena: 5 480,– Kč 



Bližší informace získáte v běžeckých prodejnách Triexpert v Brně a Praze, nebo na tel. 774 113 303 a webu www.triexpert.cz.

Kemp má pouze omezenou kapacitu. Proto neváhejte a kontaktujete nás.

Uděláme vše proto, abychom vám běhání usnadnili.

Váš Triexpert

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 06.04.2012 14:40:20

V malebné vesničce Blatiny v oblasti Žďárských Vrchů se v termínu 19.4. – 22.4. 2012 uskuteční naše premiérové běžecké soustředění. Je určeno pro všechny vyznavače tohoto přirozeného, ladného pohybu. V malebné krajině s nejčistším vzduchem byl v roce 2011 otevřen rodinný penzion Pod Drátníkem. Nachází se v kopcovité prostředí v nadmořské výšce 600 m. Jeho čistou kulisu dotváří okolní lesy, louky a skála Dráteník.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.