Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Přes kameny, kořeny a blátem…

Přes kameny, kořeny a blátem…
foto: archív Sanasportu

komerční prezentace | 19.10.2012 | přečteno: 8519×

Jaké inovace nabízí trailové modely značky Mizuno pro podzim a zimu 2012? Ještě více se zaměřují na ochranu před nástrahami počasí a terénu!

Top modelem je Wave Cabrakan 4: Jako zemětřesení

Absolutní hit. Špičková trailová bota určená všem, kdo hledají maximální výkon a komfort i v nejnáročnějším terénu. Inspirace? Cabrakan je mayský bůh hor a ten, který spouští zemětřesení!

Dvojitá vějířovitá vlnová deska po celé délce obuvi poskytuje výhody citlivého odpružení v přední části i v patě. Navíc umožňuje výbornou vnější stabilitu nášlapu a také chrání chodidlo od proniknutí ostrých předmětů. Materiál NANOmesh je tvořen nano vlákny, které jsou svou strukturou vodě a blátu odpudivé. Obuv je současně prodyšná, flexibilní a snadno se čistí. NANOmesh nahrazuje membrány, kvůli kterým působily běžecké boty těžkopádně. Cabrakan je mnohem lehčí, než kdyby byl vybaven gore-texem, a přesto si zachovává všechny jeho vlastnosti. Hrubý vzor podešve zajišťuje výbornou přilnavost.

Doporučená cena 3 999 Kč

Wave Ascend 7: Rychlost a podpora

Kvalitní a zároveň módní bota do terénu.

Klasická trailová běžecká bota zvládne díky maximálnímu důrazu na technologie i drsný běh v nevyzpytatelném terénu. Smooth Ride umožňuje plynulý přechod z nárazové do odrazové fáze. Technologie Dynamotion Fit dodá pohodlí a bezpečné padnutí, Wet Traction zdokonaluje přilnutí za všech podmínek.

Doporučená cena 3 099 Kč

Absolutní novinkou je Wave Tarawera 7: Rychlost a podpora

Skvělá směs podpory a odpružení s voděodolným Wet Traction Mesh svrškem.

Nový trailový běžecký model, který inspiraci modelem Wave Ascend nezapře. Je doplněn voděodolným svrškem z mesh materiálu (Water Resistant Mesh). Výborné odpružení, podpora a ochrana před nástrahami terénu. Rychlé kilometry!

Doporučená cena 3 199 Kč

Kompletní kolekci značky Mizuno najdete na www.mizuno.eu/cs

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 20.10.2012 00:02:47

Jaké inovace nabízí trailové modely značky Mizuno pro podzim a zimu 2012? Ještě více se zaměřují na ochranu před nástrahami počasí a terénu!
Odkaz na článek

avatar

Stranná

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:07 (2011)
půlmaraton: 1:17:14 (2012)

DASK muž 21.10.2012 10:00:37

4000 Kč za boty? To má být vtip? Tipuju, že výrobní cena je 900 kč. NORMÁLNÍ MOC cena je max.2000 kč. Obchodníci se prostě musí napakovat stůj co stůj.

http://www.milletsports.co.uk/…hoes-aw2012/

Odhaduju, že za půl roku se bude v ČR tato bota běžně prodávat max. za 2900 Kč.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.