Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vítězná dvojice Rock Point Zimní výzvy se k vítězství prokousala i přes halucinace

Vítězná dvojice Rock Point Zimní výzvy se k vítězství prokousala i přes halucinace
foto: pořadatel závodu

Petr Kostovič | 16.02.2013 | přečteno: 3206×

Z Trutnova v oblasti Podkrkonoší do jesenické Karlovy Studánky. Tuto vzdálenost museli překonat účastníci extrémního zimního survivalového závodu dvojic Rock Point Zimní výzva. Po 50 hodinách, 59 minutách a 30 sekundách od startovního výstřelu se z vítězství radovala dvojice týmu Salomon/Suunto/O­pavaNet Tomáš Petreček a Roman Šinkovský. Během závodu je zastihly dle jejich slov i halucinace. Některé týmy v době vydání této zprávy během sobotního podvečera stále ještě bojovaly na trati.

Na trasu závodu se vydalo 16 dvojic ve středu v sedm hodin večer. Ve svém zpravodajství se mu věnovala i Česká televize. Jak uvedla redaktorka ČT, vítězné dvojici při boji s únavou pomáhala oblíbená hudba skupiny Elán a během závodu se objevily i halucinace.

V tomto extrémním zimním závodě dvojic musí soutěžící překonat trasu z Trutnova do Karlovy Studánky pěšky, během, na skialpech či běžkách. Cestu si volí sami, nesmí použít dopravních prostředků.

Závodu jsme se věnovali v rozhovoru s pořadatelem Pavlem Zittou.


WEB ZÁVODU

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 16.02.2013 22:08:14

Z Trutnova v oblasti Podkrkonoší do jesenické Karlovy Studánky. Tuto vzdálenost museli překonat účastníci extrémního zimního survivalového závodu dvojic Rock Point Zimní výzva. Po 50 hodinách, 59 minutách a 30 sekundách od startovního výstřelu se z vítězství radovala dvojice týmu Salomon/Suunto/O­pavaNet Tomáš Petreček a Roman Šinkovský. Během závodu je zastihly dle jejich slov i halucinace. Některé týmy v době vydání této zprávy během sobotního podvečera stále ještě bojovaly na trati.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.