Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Zúčastněte se běžeckého kempu (nejen) mládeže na Babyloně

Jan Kervitcer | 10.07.2013 | přečteno: 4937×

V druhé půlce července se koná již 22. ročník běžeckého kempu Babylon u Domažlic. Je určen zejména pro ročníky 94–98, přístupný je však i starším zájemcům, případně i skupinám s vlastním trenérem. Kemp leží v krásné přírodě uprostřed lesů s blízkým koupalištěm s vynikajícími běžeckými terény a atletickou dráhou v Domažlicích vzdálenou 7 km. Vedou ho zkušení trenéři Kervitcer, Královec, Pechek, Linhart, Tůmová. Využijte tak možnosti prožití části prázdnin s běháním i s předními českými běžci, kteří se zde budou připravovat především na běhy do vrchu.

Nabízí se 14denní pobyt v termínu 13. – 27. 7. nebo týdenní pobyty 13. – 20. 7. a 20. – 27.7. nebo i kratší pobyty. Ubytování je v chatkách, stravování přímo venku v táboře. Velmi příznivá je cena s plnou penzí – 340 Kč za den. Informace o kempu najdete na stránkách Kerteamu nebo vám je podá přímo vedoucí kempu Jan Kervitcer (mobil: 734744497).

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Kervitcer Jan st. muž 10.07.2013 10:43:45

V druhé půlce července se koná již 22. ročník běžeckého kempu Babylon u Domažlic. Je určen zejména pro ročníky 94–98, přístupný je však i starším zájemcům, případně i skupinám s vlastním trenérem. Kemp leží v krásné přírodě uprostřed lesů s blízkým koupalištěm s vynikajícími běžeckými terény a atletickou dráhou v Domažlicích vzdálenou 7 km. Vedou ho zkušení trenéři Kervitcer, Královec, Pechek, Linhart, Tůmová. Využijte tak možnosti prožití části prázdnin s běháním i s předními českými běžci, kteří se zde budou připravovat především na běhy do vrchu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.