Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Oblečení » Začátečník - jaké oblečení

Začátečník - jaké oblečení

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

adales muž 21.02.2012 09:15:15

Zdravím všechny, rozhodl jsem se, že je na čase, abych pro své tělo (a také mysl :-))) začal něco dělat a tudíž hodlám začít běhat. Nemluvím o nějakém závodním běhání, spíše o kondičním, které by mi pomohlo se dostat trochu fo „formy“. V této souvislosti bych se chtěl na úvod zeptat v čem se vlastně dneska běhá. Je mi jasné, že v zásadě bych na sebe mohl hodit nějaké staré tepláky a mikinu a vyrazit, ale nejsem si jistý, jestli bych si tím běhání v propocených hadrech to běhání spíše nezprotivil (a taky neměl nějaké zdravotní potíže). Co jsem tak zběžně proletěl některé články na webu, tak existuje pro běhání speciální oblečení, které se skládá z různých vrstev v závislosti na počasí. No já plánuji začít běhat počátkem března, kdy ještě bude docela chladno a tak přemýšlím, jaké oblečení si do takového počasí vlastně pořídit. Těším se na rady zkušenějších.

avatar

Andrejkaa žena 02.03.2012 09:17:17

Ahoj. No tak zdravotní potíže z oblečení nejspíš mít nebude :), ale je určitě dobré mít nějaké oblečení speciálně na běhání. Já taky běhám pro dobrou kondici a abych dělala něco pro své zdraví. Mám dost oblečení od různych vyrobců značek.Třeba dost důležité jsou boty ( zaleží jaký je terén), mě se osvědčily boty od Pumy. Obečení mám různé..ale min rok jsem si koupila kalhoty, bundu a tričko od Rogelli..a s těmito věcmi jsem opravdu spokojená. Tak to můžeš vyzkoušet.

avatar

Praha

Celkem 53203 km
Minulý měsíc 100 km
10 km: 0:47:15 (2010)
půlmaraton: 1:46:26 (2010)
maraton: 3:46:35 (2012)

mapo žena 02.03.2012 09:25:50

Zrovna mají v nabídce běžecké oblečení za rozumné ceny a v celkem slušné kvalitě v LIDLU a TCHIBO.

Motto: ------------------ vytrvale jako smrt
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.