Kourimska desitka 1.4.
Neumibehat
27.03.2007 16:56:18
Cau,pokud se nekdo chystate na desitku do Kourimi.muzu nekoho svezt.Jedu z Libeznic smer Brandys,Celakovice,smer Cesky Brod atd…takze pokud bude zajem,muzu poslouzit.Ted uz mazu k televizi,protoze za chvilku hraje hokejova Sparta v Liberci.Takze Sparta a nic nez Sparta!!!!!!!!!!!!Neumibehat.
Předboj
MirO
04.04.2007 07:51:12
Zpracování výsledků, vyhlašování vítězů a následná tombola – vše alá „Hoří má panenko“
Neumibehat
04.04.2007 20:02:33
Cau!Jojo,souhlasim…Nicmene to melo svoji atmosferu a rozhodne nelituju ucasti.Takovej zavod ve stylu osmdesatych let,ale nic ve zlym.Trochu me zaskocilo obcerstveni po zavode-parek.Udelal jsem tedy dobry skutek a poukazku venoval jinemu zavodnikovi,ktery smutne hledel na svuj jiz prazdny tacek. Po zavode jsem si neodpustil gratulaci panu Librovi i nejstarsimu ucastnikovi zavodu-osmdesat dva je paradni vek,ne? Zpocatku jsem po dobehu taky pochyboval o delce trati-zdalo se mi to malinko kratsi. Kazdopadne diky,priste urcite zase dorazim.Radek Neumibehat
Pečky
Ttiimm
05.04.2007 07:13:13
Já si naopak osobité atmosféry náležitě užívám a jezdím sem strašně rád, dokud to kolo nevyhraju:-) Na http://www.kourim-radnice.cz/ již jsou výsledky.
v.chvalovice
pecky
06.04.2007 08:38:40
ahoj
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.