Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » pim, neucast

pim, neucast

Nalezené položky: 9 První Předchozí | 1 | Další Poslední

lany

Celkem 711 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:47:35 (2006)

jirkal muž 12.04.2007 16:08:13

Ahooj, postihlo me zraneni a nemohu se tedy zucastnit pim. Jsem ale prihlasen a starovni cislo mam pridelelno. Lze absolvovat posledni ctvrtku zavodu jako moralni podpora kamaradovi? Nerad bych nekde delal, co se neslusi. Co vy na to?

Motto: *Všeliké kvaltovaní toliko pro hovada dobré jest* J.A.Komensky

Praha

Celkem 6561 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:19 (2010)
půlmaraton: 1:19:57 (2011)
maraton: 2:46:06 (2011)

zombice muž 12.04.2007 17:25:20

Ahoj, budu mluvit ciste za sebe.. Ja si myslim ze pokud si nevezmes cislo a cip, tak v pohode. Kamarad bude zajiste rad kdyz ho na nejtezsi usek doprovodi a povzbudi nekdo znamej a pomuze mu to dobehnout.. Teda aspon me se tohle hodilo lonsky a predlonsky PIMy kdy me takhle „doprovazela“ na kole pritelkyne. Letos ji to oplatim a pobezim ji naproti az sam dobehnu, udelal sem to uz pri pulmaratonu a nemyslim si ze sem delal neco nekalyho.. Jen si davam pozor abych nikomu neprekazel.

Petr 1/4nicek muž 13.04.2007 07:46:44

[quote=jirkal]A­hooj, postihlo me zraneni a nemohu se tedy zucastnit pim. Jsem ale prihlasen a starovni cislo mam pridelelno. Lze absolvovat posledni ctvrtku zavodu jako moralni podpora kamaradovi? Nerad bych nekde delal, co se neslusi. Co vy na to?[/quote] Nazdár, ty divochu! Hele, pocém, ty seš zraněnej a chceš běžet čtvrtku záchodu? Myslíš jako záchod na ČMFS? Bacha na to, aby ti kucí neukradli novýho hundaje jako mně, sem pak musel ject žukem a málem mě vomyli. No katastrofa, co ti bu vyprávět. To svoje číslo dej dyžtak Pavlovi nebo Bémovi, ten ti udělá vosobáček, dyť je to chytrej kluk. Ten to nějak zrežíruje jako na zářijovej desítce. Tam nám sfouknul svíčku, kamaráde. Tomu to běželo! Tý kráso! Hele, tak se měj, ty divochu, a hlavně vždy a všady: Dobrý kačer!

Motto: Divadlo žije!

Praha

Celkem 6561 km
Minulý měsíc 0 km

zombice muž 13.04.2007 12:28:14

[quote=Ráky]Ahoj, výtah ze soutěžních pravidel PIMu: Na trati jsou zakázána kola, motocykly a jiná vozidla. A z oficiálních Pravidel IAAF a ČAS: PRAVIDLO 144 – Napomáhání závodníkům … Pro účely tohoto pravidla musí být za napomáhání považovány následující nedovolené skutky :

1. Udávání tempa osobami, které nejsou účastníky závodu, běžci nebo chodci, kteří jsou nebo budou předběhnutí o kolo nebo jakýmikoliv technickými prostředky.

Kterýkoliv závodník, který poskytuje nebo přijímá dopomoc ze soutěžního prostoru v průběhu discipliny, musí být vrchním rozhodčím varován a poučen, že při opakování bude z další účasti v disciplíně vyloučen.[/quote] Ja vim ze jsou to pravidla IAAF ale.. 90% lidi v tehle masovych bezich nejsou „zavodnici bezici na vysledek“ ale max. pro svuj osobni pocit nebo pro osobak, jestli bude 250. nebo 4555. je podle me trochu na vedlejsi koleji.. Ne ze bych nabadal k porusovani pravidel, ale ta 144 jak si citoval v hierarchii ani neni nadrazena silnicnim behum, jde spis o stadiony. A kdyz vezmu tohle pravidlo „Při závodech na silnici smí závodník opustit silnici nebo dráhu se svolením rozhodčího a za jeho dozoru, pokud si odchodem z trati nezkrátí předepsanou vzdálenost.“ Tak se musim smat kdyz si vzpomenu na kazdy maraton co jsem bezel a videl ty curajici lidi hlavne prvni kilometry a rozhodciho teda ani nahodou :) Myslim ze ani Pavel Faschingbauer loni kdyz mel ty strevni problemy tak nehledal rozhodciho :) Mozna se mylim..

Praha 5 - Barrandov

Celkem 53360,4 km
Minulý měsíc 143 km
půlmaraton: 1:26:06 (2007)
maraton: 2:58:14 (2008)

Rosťa muž 13.04.2007 12:53:40

Já myslím, že šlo spíš o to, že vodič MUSÍ běžet závod od začátku. Pak může třeba odstoupit… ale čerstvý vodič nemůže nastoupit do konce závodu.

Praha

Celkem 6561 km
Minulý měsíc 0 km

zombice muž 13.04.2007 15:31:17

Ahoj, ja nemyslel delat nekomu vodice a diktovat mu tempo, ale psychicky ho podporit (na to se taky jirkal ptal).. ja pokud dobehnu mladou tak jdu nejdal vedle ni, spis o krok pozadu abych ji jeji tempo nerozhodil.. urcite nechci suplovat vodice.. nevim neprijde mi to divny, to je jako bys chtel zakazat divakum na trati nebo dobehnuvsim fandit aby bezce nevyhecovali k rychlejsimu tempu :) ja sem jen takovej souvislejsi divak, kdyz uz to v Praze stoji za prd… to Mapo: ne kazdy nestoji o povzbuzeni ci nejake to mile slovo po x hodinach driny…

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 13.04.2007 20:23:43

Vzpomínám si na MS 2005, kde při maratonu bežel jak douho vedle Gharíba ten člověk s jejich národní valkou – že Gharíba taky nediskvalifikovali… 2 jirkal: Jsem pro fair play, ale počítám, že kamarád poběží – se vší úcotu – trochu vzadu, v tu dobu už není podél trati tolik diváků, možná bys mohl bežet vedle něj „za plotem“. Neznám ale trať, možná jsem teď napsal pěknou blbost… :)

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!

Celkem 8176 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:34 (2008)
půlmaraton: 1:27:42 (2007)
maraton: 3:23:51 (2007)

lastboyscout muž 13.04.2007 20:29:39

[quote=mapo]Já mít nějakou takovou čerstvou nebo i dříve doběhnuvší „morální“ podporu na trati, běžící nebo na kole, tak budu mít vztek. Doběhnutý maraton nebo cokoli jiného by pro mne neměl tu hodnotu…Vodiči to je trochu něco jiného, běží od začátku…rozvrhnout a držet tempo je hodně těžké, chce to zkušenost. Za sebe můžu říci, že mi štve, že to zatím neumím.[/quote] Musím Ti dát za pravdu, Mapo, taky mi vadí pomoc třeba cyklistou v závěru závodu. Pokud vodič – tak ano, ale jako závodník od začátku a ne jako podpora na posledních pár kilometrů. Takže můj názor je – zkus to ty nebo tvůj kamarád uběhnout bez pomoci…

Motto: The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck? السماء زرقاء, ماء مبلّلة, نساء ي

Úpice

ksestak žena 09.05.2007 21:32:33

Ahoj běžci, ze zdravotních důvodů nemůžu běžet PIM, na který jsem přihlášena. Hledám zájemce, který by chtěl běžet místo mě, startovné se slevou. Bylo by zbytečné, aby to propadlo. Iniciály se změní při registraci, popř. kdykoliv v Expu. Zájemci volejte 608 628 867. Díky

Nalezené položky: 9 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.