Brněnský půlmaratón 5.5.
ramzes
16.04.2007 23:09:34
Jaké máte zkušenosti z minulých ročníků tohotu půlmaratonu? Dá se zkloubit jako poslední prověrka před PIM??
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy
16.04.2007 23:53:34
nevim, jak se da bezet pulmaratonova proverka na maraton tyden pred maratonem… spis jedine jako vyklus a brat to jako zucastnit se. jinak je to prvni rocnik.
Brno
milan
17.04.2007 06:12:09
Závod je v Brně a z toho důvodu si ho nenechám ujít.První kolo a třetí kolo volně,druhé jako tempový běh.
Brno
running-observer
17.04.2007 08:15:07
Jinak ale na brněnský půlmaraton už existuje vlákno na http://forum.behej.com/…ton-5-5-2007 , takže bych doporučoval přispívat jen do toho jednoho původního.
No s tím termínem to není zrovna slavné, takže mnozí další také rozvažují, jak to poběží. Pokud by to mělo mít charakter testu před maratonem, muselo by to být nejméně 2 týdny předtím, ne pouhý týden. Proto pojetí Milana je rozumné.
DaMa
04.05.2007 14:10:45
Nejsem nejmladší, jsem líná, mám nadváhu a potíže s orientací. Nevím, jestli běh nebo kolo. Jakou rychlostí běhám, pokud se tak mé klopýtání lesem dá nazývat, vím jen velmi mlhavě. Přesto chci běžet zítřejší půlmaraton, jsem přihlášená, ale nikoli rozhodnutá. Netuším, jestli zvládnu kilometr za 5, 6 nebo 7 či více minut. Žádný závod jsem ještě neběžela, pouze hodinovku v roce 2001 z tehdy ještě mladické nerozvážnosti. Občas pobíhám po lese, jezdím maratony na horském kole a lenoším.
Myslíte si, že jsem blázen?
Brno
milan
04.05.2007 14:33:39
[quote=DaMa]Nejsem nejmladší, jsem líná, mám nadváhu a potíže s orientací. Nevím, jestli běh nebo kolo. Jakou rychlostí běhám, pokud se tak mé klopýtání lesem dá nazývat, vím jen velmi mlhavě. Přesto chci běžet zítřejší půlmaraton, jsem přihlášená, ale nikoli rozhodnutá. Netuším, jestli zvládnu kilometr za 5, 6 nebo 7 či více minut. Žádný závod jsem ještě neběžela, pouze hodinovku v roce 2001 z tehdy ještě mladické nerozvážnosti. Občas pobíhám po lese, jezdím maratony na horském kole a lenoším.
Myslíte si, že jsem blázen?[/quote] Z pohledu nesportující populace nepochybně seš.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.