Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Zacatecnik vybira boty

Zacatecnik vybira boty

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Grifter muž 23.09.2012 12:41:46

Ahoj, predloni jsem zacal pravidelne vyrazet na prochazky, zpocatku to byl kilometr dva, ted je to vetsinou kolem dvanacti kilometru sviznejsim tempem, cimz sem se logicky dopracoval i k uvaham o behu :) Zpocatku bych urcite kombinoval chuzi s behem, nijak to nehrotil, a od toho se odviji me dotazy:

1)Tohle jsou boty ve kterych chodim – http://shop.reebok.com/RS/product?…

Zaroven mam „v zasobe“ jeste tyhle – http://www.sportisimo.cz/…624ab/34404/?…

Jak uz jsem psal, zpocatku bych kombinoval chuzi s behem, pricemz beh by tvoril maximalne jednu tretinu, jsou na podobnou aktivitu stavajici boty dostacujici, nebo by bylo lepsi hned zkraje zainvestovat do bot bezeckych?

2)Mam ploche nohy, nosim ortopedicke vlozky udelane na miru, ted aktualne mam i ortopedicke vlozky urcene primo pro sport, rozumim tomu spravne ze pri pouziti techto vlozek jiz nemusim shanet boty s kontrolou pronace a muj vyber se rozsiril na v podstate celou nabidku, nebo je lepsi i tak shanet boty s kontrolou pronace a zkombinovat je jeste s temi vlozkami?

3)Behat budu nejspis prevazne v krcaku, pricemz me laka spis to tam tak poruznu krizovat mimo hlavni cesty, ma smysl uvazovat nad trail botama a nebo na tohle bohate staci normalni silnicni?

Predem diky za odpovedi

avatar

Grifter muž 03.10.2012 18:25:49

Mensi update, koupil sem boty, konkretne tyto http://www.sportisimo.cz/…tom-m/30159/ v monstrozni velikosti 49 1/3, do prodejny sem odchazel s tim, ze budu mit na vyber ze tri bot ve velikost 47 ale na miste zjistuji ze v tehle velikosti (zkouseny nejaky nike, reebok a tyhle adidasky) jsou mi boty tesne, palec se (byt zlehka) dotyka spicky. Idealni velikost by pro me byla zrejme 48, min. u tech adidasek, tu 49tku sem vzal proto ze mi na noze sedela nejlepe, ma pevnou patu a taknejak celkove sem z te boty mel nejlepsi pocit. Jediny co me tak trochu znepokojuje je volne misto vpredu, boty jsou priblizne o jeden a pul az dve cisla vetsi (viz. foto). Nutno podotknout, ze noha mi v bote nijak necestuje, alespon pri pobihani v prodejne a doma, zda se pevne usazena, presto si delam trochu obavu, abych pri tehle velikosti treba nezakopaval a podobne. Co myslite, mohl by ten 1,5 az 2cm volneho mista ve spicce delat neplechu, nebo v pripade ze noha je pevne usazena na velikosti boty tolik nezalezi?

http://i267.photobucket.com/…03175949.jpg

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.