Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Oblečení » Craft bunda a nohavice na behanie v zimnom obdobi

Craft bunda a nohavice na behanie v zimnom obdobi

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

chorpo muž 07.01.2013 22:15:45

Zdravim, hladam uz dlhsie bundu a nohavice na pocasie ake je prave teraz cize od –5, –6 do takych +5. Momentalne som naobliekany ako cibula. Rozhodol som sa pre znacku Craft pretoze Asics sa mi ziadna nelubila a nesedala.

Storm rada (bojim sa ze az privelmi mi v nej bude teplo, ale zase vode aj vetroodolna): http://b2c.vavrys.sk/…ft-pxc-storm http://b2c.vavrys.sk/…ft-pxc-storm

druha kombinacia: http://b2c.vavrys.sk/…oftshell/119 http://b2c.vavrys.sk/…t-pr-thermal

Vedeli by ste mi poradit pripadne co pouzivate vy?

avatar

Bratislava, Ruzinov

Celkem 6727,4 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:25 (2012)
půlmaraton: 1:17:34 (2014)

PALOsvk muž 07.01.2013 22:28:58

>> chorpo, 07. 01. 2013 22:15:45

Ja pouzivam dlhe obycajne elastaky (Nike). Hore si davam…ak je pod nulou tak natelnik, natelnikovy rolak Craft a na to bezecke tricko. Ak je viac ako nula tak vypustam spodny natelnik ak idem rychle tempo a ak pomale tak ho nechavam. Viac sa neobliekam. Bundu nepouizvam…aj ked prsi..jednoducho zmoknem a cez noc sa to ususi na radiatore. Na hlavu ciapku BJORN DAEHLIE Polyknit, ktora znesie aj hustejsi dazd bez problemov a lahke bezecke rukavicky Asics.

Jedine ak naozaj husto husto prsi tak mam na bike kupene „rainlegs“a hore si dam goracovu lahku bundu. No potom y som sa uvaril takze pod to lennatelnik a nic viac a pomalsie tempo.

Vsetko je to vsak velmi individualne. Kazdopadne netreba sa dazda bat a ak clovek nejde von na dlho…napr na bike na par hodin tak nie je problem troska zmoknut. A potom prichadza na rad skusenost, ze cim ma toho clovek menej tym aj menej zmokne ;-) Teoreticky je najlepsie ist v plavkach, pripadne len v 1 vrstve, ktora po par minutach premokne a potom si to uz clovek ani nevsima… Dalej sa snazim sledovat vyvoj pocasia, dazdove mraky a satelity na nete a vybrat si tu najvhodnejsiu dobu na beh v ramci moznosti.

Motto: http://connect.garmin.com/profile/palosvk
avatar

Prievidza, Slovensko

Celkem 11594,4 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:46 (2020)
půlmaraton: 1:27:42 (2016)
maraton: 2:57:58 (2017)

ttomino1980 muž 18.01.2013 18:12:29

ja mam tuto zimu bezecku kolekciu a la lidl…tie elasticke bezecke nohavice + bezecka bunda obe su taky tenky sofshel pod to natelnik/kompresne tielko tiez lidl a termo tricko senzor…bunda aj nohavice su perfektne neprefuka ich ani severak..rukavice lidl a ciapka obycajny polyester kulich …cena vsetko dokopy cca 65e …a na celu zimu mam vystarane

Motto: "Keď prechádzate peklom, nezastavujte sa." - W. Churchill
avatar

xnovak muž 21.01.2013 16:17:09

Ahoj, ja jsem zimomrivec a libuju si spis v teplem pocasi ( horku :)) Nicmene v zime se behat musi take. Takze – vrsek:

  1. tenke technicke triko bud moira (stara), nebo tchibo z vyprodeje nebo ted nove tricko z merino vlny (to ale kdyz je fakt zima (-10 apod).
  2. 2.vrstva je tenci bezecka mikina z tchiba nebo stara technicka od Reeboku (vyssi limec se zipem)
  3. velka zima – softshellka z tchiba s odepinacima rukavama nebo Directalpine bunda, kterou uz nemaji v nabidce, ale je to takova stretchova PROMOKAVA vetrovka – dobre ale dycha

Nohy:

  1. Salomon (http://www.salomon.com/…tight-m.html) (da se koupit v akcich s 30% slevou) nebo Tchibacke katata z vyprodeje- ty hur sedej a po pul hodine behani uz padaji, takze 90min.trening je docela peklo
  2. kdyz je velka zima nebo studeny vitr, pridavam sustaky od directalpine (http://www.directalpine.cz/…ty-walker-16), nicmene nemyslim, ze je potreba za to vyhazovat 900 … ja je vychytal ve vyprodeji za tusim 300 pred par lety.

rukavice – ano polartec – tenke. Mam totiz hodne suchou kuzi na rukou a nez se zahreju, mraz mi je vysusi a pak mi praska kuze az do krve – mazani kremem pomaha, ale ne na cely trening. Cepice Craft – tenky softshell nebo neco umeleho. Kazdopadne je gut :)

A od minuleho tydne diky nemoci beru jeste neoprenovou masku na sjezdovky pro zvyseni limce, at mi nefuci na krk a do pusy ledovy vitr.

Po hodine se v tom lze upect, takze pracuju s vrstvama podletypu treningu.

Mala RADA: uplnou membranu bych asi nebral. Jde o to, ze membrane dycha jen do urcite miry a propousti vodni pary, ale jak se ti nakondenzuje pot na vnitrku bundy, nepusti ho to ven. Membrana dycha hur, nez jine materialy, ktere jsou promokave, takze jak pise Palo, da se behat I v mikine, kdyz jsi na to zvykly. Ale pomalejsi a delsi objemove treningy asi ne – to ale zalezi na kazdem jak beha a jak je zvykly.

Osobne bych si zkusil koupit kombinaci vice svrsku, ktere pak muzes pouzit I v mene chladnem pocasi – vice univerzalni a ve vysledku levnejsi – nemusis mit drahe teple kalhoty a drahe tenci …

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.