Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Půlmaraton, závod pro všechny [článek]

Půlmaraton, závod pro všechny [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Coach muž 19.02.2013 23:57:32

Půlmaraton. Již ta půlka v názvu může pro mnohé běžce znamenat méně významnou vzdálenost, přesto závod na 21 097,5 m láká spoustu vytrvalců. Ti , kteří závodí především na 10 km, berou „půlčák“ jako zpestření a výborné prověření vytrvalostních schopností. Pro maratonce znamená test rychlosti, někdy i tempa samotného maratonu a začátečníci ho zařadí do svého závodního kalendáře jako pokus, který, pokud jej zvládnou, odstartuje jejich cestu za maratonským snem.
Odkaz na článek

Bambik muž 13.03.2013 09:28:28

Zdravim, nerozumim tabulce v clanku na koho se mam prosim obratit? Neni mi jasne jak mam rozdelit 10deni cyklu do jednoho mesice, viz unor 44Km, brezen 48Km, Duben 52Km. Taky mi neni uplne jasne, viz. unor stupnovane tempo 8×4:00min. Chapu spravne, ze se ma bezet tempem 6:17 a zbytek tempem 6:54? Taky mi nesedi 2×(14min(06:54) , 2min( 06:17)) to nevychazi 10km. Diky moc za pomoc, bezcum zdar.

Bambas.Michal(za­vinac)gmail.com

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.