Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Nike Run Free vs. Reebok Realflex ???

Nike Run Free vs. Reebok Realflex ???

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Liberec/Neratovice

SidneyC87 muž 31.05.2013 12:47:42

Dobrý den sportovní nadšenci, rád bych si pořídil nějaké přechodovky na minimalistický běh. Pro začátek mám dilema jestli je lepší zvolit Nike Run Free, Reebok Realflex a nebo nějaké úplně jiné?? Máte někdo nejaké zkušenosti? Mě osobně se víc zamlouvají Reeboky ale to jen proto že mají líbivější design a jsou levnější, nechceme se mi dávat dvojku, dvojku a půl za boty jenom proto že jsou od Nike… nebo jsou fakt lepší? Nikdy jsem v téhle obuvi neběžel takže uvítám každou radu, která mi pomůže ve výběru. Samozřejmě si pak chci pořídit i jeden pár ryze minimalistických bot. Díky

avatar

Praha

Celkem 10031 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:21 (2014)
půlmaraton: 1:24:41 (2014)
maraton: 3:39:14 (2013)

Valerius muž 31.05.2013 20:38:16

Reeboky neznám, ale vypadají velice podobně jako Nike Free. Já když přecházel z běhu přes patu, tak jsem si koupil Nike Free 3.0 a i do teď jsou to nejdražší běžecké boty co jsem koupil. Koukal jsem ale, že třeba Sportisimo má občas akce na Nike a nebo takový outlet v Praze ve Štěrboholech má starší modely Freeček levněji.

A jinak mě Nike Free i přes vysokou cenu uspokojily. Boty jsou opravdu lehké a flexibilní. Prodejce povídal, že vydrží tak 600 km. Já už v nich mám cca 1500 km a teprve se lehce začínají trhat látky na boku, ale hádám, že 2000 km zvládnou v pohodě. Mě osobně sedly perfektně a stále je beru rád na závody a to mám už novější boty. Další variantou můžou být nějaké botky od NB. Já si třeba pořídil na silnici NB 890v3 a i přes lehce vyšší patu než u Nike Free jsou lehké a flexibilní.

Ještě dodám. Právě jsem si vzpomněl že jsem ty Reeboky jednou zkoušel v obchodě a moc mě nenadchly, měly tuhou podrážku. Naopak Freečka se dají stočit do klubíčka.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.