Běhání - psychické problémy
rudo
20.04.2014 22:51:49
http://www.freepub.cz/…eni-a-pamet/
cukor – ucenie a pamat
bouřňák
22.04.2014 00:07:44
>> kanovsky, 14. 03. 2014 15:05:01 Domnívám se, že asi většina z nás vstala z gauče a začala běhat kvůli psychickým problémům. Já jsem to trochu nezvládl. Stresující práce, stavba domu, 2 nespavé živé děti. Chtěl jsem jít k psychologovi, pak jsme se nastěhovali a já poprvé vyběhl mezi poli do blízkého lesa, pak do blízké vesnice atd. Dnes můžu jen děkovat Ježíšovi v den jeho zmrtvýchvstání, že mi ukázal cestu.
bjerndi
22.04.2014 07:00:50
já snad ten cukr vysadím úplně :D Jinak Tolle nebo třeba Dayer a další píšou, že deprese je věc kterou si " sami " vybíráme. KDyž si člověk přečte pár jejich názorů, tak tomu musí dát za pravdu.
Filijir
27.01.2016 02:30:39
Tak první měsíc v roce 2016 a mé hladiny se vyrovnaly. Měl jsem nemocnou štítnou žlázu a latentní tetánii. Psychické problémy upadly během minulého roku a běhat jsem naposledy byl v listopadu – Mononukleóza. Jaterní testy už mám vynikající a od Února se mohu tvrdě opřít do běhání. Díky jaterní dietě jsem zhubl 8 kilo a teď si myslím, že mám dobře našlápnuto. Každopádně děkuji všem za rady a podporu od dne, kdy jsem se rozhodl, že upustím páru zrovna sem.
Jelikož mám toho hodně a není čas přemýšlet o blbostech, musel jsem si i naplánovat kdy si vyběhnu po 3 měsících -samozřejmě na místo, kde je nejlepší výhled na celé město. Těším se jak malej kluk. :)
Ještě jednou vám všem chci poděkovat. Minimálně 30% takové psychické zátěže jsem nechal tady a velice mi pomohlo i vaše vyprávění, zkušenosti, rady a motivace. Když jsem si to vše znova asi po necelém roce pročítal, tak jsem si uvědomil kolik se toho změnilo a opravdu jak ten život rychle běží a co se vše stane během jednoho roku.
Přeji zdravého ducha i tělo a neodolatelnou chuť do běhu!
Černé Voděrady
MartiNo
27.01.2016 09:57:14
>> MovieFJ, 27. 01. 2016 02:30:39
Tož hodně štěstí přeju ![]()
Pce
Michal435
27.01.2016 19:03:42
>> MovieFJ, 27. 01. 2016 02:30:39 To
špatné máš za sebou, tak hurá do toho......ale ze začátku opatrně ![]()
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.