Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » New Balance » NB 606 NV All Terrain

NB 606 NV All Terrain

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Jílové (to u Děčína)

Celkem 1855 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:28 (2007)
maraton: 5:16:21 (2007)

toro muž 13.06.2007 20:33:43

Tak tyto botky jsem používal v úplných začátcích. To jest s mírnou nadváhou, žádným běžeckým stylem a po lesních cestách. Naběhal jsem na nich těsně nad 800km a nevykazují vážnější viditelné opotřebení, až na vnější látku pod podporou achilovky. Nebyl to vážnější problém, ale nevypadalo to dobře, protože tam byla díra v látce a vykukoval kus plastu.

Podrážka je naprosto ideální pro lesní cesty, větší tvrdší „špunty“ hezky drží na cestě a bota neujíždí ani na slabě rozmáčeném povrchu. Na druhou stranu běh na asfaltu je lehce nepříjemný, protože noha se tak trošku třese po dopadu na špuntech.

Botky jsou středně vodě odolné. Šplouchnutí od louže vydrží celkem bez újmy, ale déšť jen pár vteřin. Nicméně po zkušenostech s jínýma botama bych je ocenil tak na střední odolnost. Boty jsem hodně krát sušil vycpáním novinama přes noc a ráno bylo vše v pohodě.

Bota je šitá širším kopytem a je dost pevná, na druhou stranu nemá velkou ohebnost přes prostředek, což může být prý určitý problém při supinaci, kdy právě tato ohebnost to pomáhá eliminovat.

Boty jsem z tréninku vyřadil čistě pro naběhaný objem a používání při lehké nadváze. Osobně jsem žádnou funkční vadu nepozoroval.

p.s. Jsou to botky, ve kterých jsem zaběhl svůj úplně první běžecký závod nadoraz a v podstatě na konci jejich životnosti bez naprostých problémů.

Motto: Jestliže jde vše podle plánu, stala se někde chyba. [i][url=http://runningtoro.blogspot.com/]Blog - Bezici Toro[/url][/i]
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.