Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » Chceš začít běhat a nechceš sama? Spolu to dáme:-) Praha 4 či 10.

Chceš začít běhat a nechceš sama? Spolu to dáme:-) Praha 4 či 10.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

granko žena 21.11.2013 21:49:11

Ahoj, jsem na mateřské a ráda bych touto cestou našla podobnou parťačku-úplnou začátečnici na běhání, které to také samotné moc nejde a tím spíše se nemůže dokopat vyběhnout. Čas od času vyběhnu, ale potřebuji s někým, mé tempo je pomalé cca rychlost chůze, při kterém si lze i povídat. To mi vyhovuje a jsem schopná v něm vytrvat kopec, nekopec tak 3/4h až hodinu, časem možná i déle a snad i zrychlit? Vím, že když se do toho dostanu, baví mě to a je to návykové a také úžasné nejen na pročištění hlavy, zlepšení kondičky, tak i na formování postavy, se kterou už bych chtěla konečně zatočit a do léta to být zase já jako dřív. Na pásu v posilce bych to asi nevydržela, pohyb venku je ideální, baví mě víc, to samé mám s kolem. Nehledám nikoho na závody, jde mi opravdu o to jen se proběhnout a mít z toho dobrý pocit a dobrou náladu a třeba časem kdo ví, možná bychom se pokusily ze srandy i o půl maraton:-)) Sice by bylo fajn jít do toho s někým, kdo běhat umí, ale moje tempo bude ze začátku hlemýždí:-) Jsem z Prahy Michle poblíž zastávky Michelská. Ideální je běhat na Tyršově kopci, hned naproti zastávce, kde je 3/4 cesty lesní cesta a asfalt jen kousek. Ale nebráním se jakékoliv trase v této lokalitě, klidně Krčský les nebo i podél Botiče do Vršovic nebo kolem Hamerského rybníka.. Teď v zimě je to těžší, že je brzo tma (ale zatím není sníh a nemrzne, tak proč vyběhnutí odkládat až na jaro?), ale dá se i mezi barákama kolem Michelské pekárny nahoru. Preferuji ranní běhání kolem půl 7 nebo ze začátku večerní zhruba kolem 18 či 19h nebo i kdykoliv dopoledne s kočárkem, ale s ním je to teda mazec:-) Ráda bych běhala 3× týdně, aby to mělo smysl nebo i ob den, pokud bude hlídání, o víkendech rozhodně. Čas a místo se dá domlouvat operativně. Najde se podobně zapálená „běžkyně“, co se mnou začne běhat? Věk je asi jedno, důležitá je chuť něco dělat, nestrhat se při prvním vyběhnutí, ale také to nevzdat a brát to s úsměvem. Každý začátek je těžký, ale vím z vlastní zkušenosti, že se to poddá, a pak to baví. Čím dřív vyběhnem, tím líp!Tak se ozvi:-)

avatar

hranolka žena 15.12.2013 20:03:46

>> granko, 21. 11. 2013 21:49:11

ahoj, bydlím na michelské, běhat můžu po práci, sama se ve tmě bojím. dopoledne můžu většinou jen pátky a jen některé. Pokud by ses chtěla domluvit, budu ráda:)

avatar

Elistan žena 15.12.2013 20:23:52

Ahoj,

tiež hľadám nejakú parťáčku z Prahy 4 :) Bývam U Michelského mlýna, do Michle to mám kúsok.. Hodilo by sa mi to aj ráno, ale klido aj večer.

Budem sa tešiť;)

avatar

James1 muž 29.12.2013 10:53:51

Ahoj, hledám někoho, kdo by chtěl začít běhat.

Jde tedy zatím o krátké trasy a hlavně chodit pravidelně a zvyknout si na pravidelný teréning (cca 3× týdně). Ze začátku chci běhat spíš kraťočké trasy, které bez problému zvládneme a postupně pomalu navyšovat. Ideálně v lesoparku u Hostivařské přehrady.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.