půlmaraton na podzim
Praha Běchovice
JLubos
18.06.2007 10:39:40
Ahoj, nemáte někdo tip na pěkný podzimní 1/2M u nás nebo i v cizině?
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík
18.06.2007 11:48:19
Ahoj, 14. října se běží 10km v Mnichově a 21. října se běží v Drážďanech 10km a půlmaraton – vše při příležitosti maratonu. Na jeden z těchto závodů bych rád jel. Asi zvolím Drážďany, i když dobíhat 10 km na olympijském stadionu v Mnichově musí být obrovský zážitek. Jestli máš zájem, můžeme se nějak dohodnout, už je jedno jestli jet autem nebo nočním vlakem… A i když se německy domluvím, někdo kdo umí německy by se taky hodil… :) Edit: Data už jsou oki, měl jsem to posunuté o týden…
Praha 9
Lubos M
18.06.2007 12:18:08
[quote=Oslík]Ahoj, 21. října se běží 10km v Mnichově a 28 . října se běží v Drážďanech 10km a půlmaraton. (Data nevím úplně přesně, do večera se podívám a edituji to) Na jeden z těchto závodů bych rád jel. Asi zvolím Drážďany, i když dobíhat 10 km na olympijském stadionu v Mnichově musí být obrovský zážitek. Jestli máš zájem, můžeme se nějak dohodnout, už je jedno jestli jet autem nebo nočním vlakem… A i když se německy domluvím, někdo kdo umí německy by se taky hodil… :)[/quote] Pokud by jste mě vzali, jel bych taky…Drážďany jsem běžel loni, je to tak o 20% lepší než PIM, Mnichov neznám.
Sokolov
koyama
18.06.2007 13:50:55
[quote=Oslík]Data nevím úplně přesně,[/quote] Drážďany jsou 21.10. Chtěl bych tam běžet maratón, jestli tedy natrénuju. ;)
Praha
zombice
18.06.2007 14:24:22
tady uz se neco probiralo :) http://forum.behej.com/…on-na-podzim .. jinak ja mam zatim v planu ty drazdany a to maraton, uz se na nej i pripravuju, psychicky :D
ondra11
18.06.2007 15:08:24
do Drážďan se chystám taky:-)
Oslík
18.06.2007 18:02:10
Tak se pojďme nějak přeběžně domluvit na ty Drážďany – já bych to viděl na noční vlak, abychom se i trochu prospali a Expo je na 100% otevřené i ráno před závodem… Já teda ještě nevím, jestli běžet 10km nebo půlmaraton (přece jenom zážitek to bude tak jako tak a rozdíl ve startovném je více než výrazný), ale něco v zahraničí mě velmi láká… Otázka si na Luboše M: Dá se v Německu zaběhnout osobák na půlmaraton? Myslím v podmínkách, jaké budou – dlouhá cesta vlakem, chození po Drážďanech, málo spánku atd…
Bělá pod Bezdězem
Cabalero
18.06.2007 22:37:41
http://forum.behej.com/…on-na-podzim jen pro více informací:-))!
Praha 9
Lubos M
19.06.2007 11:00:47
[quote=Oslík]Tak se pojďme nějak přeběžně domluvit na ty Drážďany – já bych to viděl na noční vlak, abychom se i trochu prospali a Expo je na 100% otevřené i ráno před závodem… Já teda ještě nevím, jestli běžet 10km nebo půlmaraton (přece jenom zážitek to bude tak jako tak a rozdíl ve startovném je více než výrazný), ale něco v zahraničí mě velmi láká… Otázka si na Luboše M: Dá se v Německu zaběhnout osobák na půlmaraton? Myslím v podmínkách, jaké budou – dlouhá cesta vlakem, chození po Drážďanech, málo spánku atd…[/quote] no já bych byl spíš pro to, abychom jeli den předem autem a někde v Drážďanech přespali…přes noc vlakem by se mi určitě nechtělo, to bych nejel… po takový noční jízdě vlakem zaběhnout slušně? na to zapomeň!
Oslík
19.06.2007 12:08:41
2 Luboš M: To je fakt, když už výlet, tak si tam zaplatíme nocleh…
ondra11
19.06.2007 14:40:50
chystáte se tedy někdo do Drážďan na 42 km? Jo, a nevíte někdo, jak dlouho to trvá vlakem z Prahy, autem mi to nepřipadá taková dálka viz.: http://www.skoda-auto.com/…er/route.htm je to kolem 2:35…
Praha 9
Lubos M
19.06.2007 17:02:21
[quote=ondra11]chystáte se tedy někdo do Drážďan na 42 km? Jo, a nevíte někdo, jak dlouho to trvá vlakem z Prahy, autem mi to nepřipadá taková dálka viz.: http://www.skoda-auto.com/…er/route.htm je to kolem 2:35…[/quote] je to hned za hranicema, vlak je zbytecne pomalej, ale i drahej, autem je to v pohode
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.