Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Fyzioterapeut

Fyzioterapeut

Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední

Postrizin

Celkem 41 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:30 (2011)
půlmaraton: 1:13:56 (2011)
maraton: 2:39:32 (2011)

SlavoK muž 02.12.2013 10:29:43

>> rudo, 02. 12. 2013 10:00:42

dakujem za nazorny priklad.

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 02.12.2013 11:42:39

>> rudo, 02. 12. 2013 10:00:42 Rudo, ale Zuzka je ctvrtkarka. Se mi take zda pomer 1:1 pro vytrvalce moc. Navic toto forum je predevsim pro vykonnostni/re­kreacni bezce, co k tomu musi pracovat a maji rodinu a pak je takova rada nejen tezko uchopitelna, ale i odrazujici.

Za sebe povazuji za dobre dat si 1* tydne intenzivni hodinu cviceni s vlastnim telem a balanc. pomuckami a k tomu po behani zaradit 15–20min a to opet s balanc. pomuckami.

Ale souhlasim, ze bez posilovani to dlouhodobe nejde, to je zname, telo musi byt zpevnene a je to zaklad, jinak se sesype a kvalitni zpevneni pomuze drzet vykonnost dlouhodobe.

Pro ty, co neradi posiluji, pak doporucuji rozhovor s D. Oralkem myslim z ev rijnovem behej. Dan zminuje, ze nakonec ho zkorseny zdr. stav donutil zacit zase lehce posilovat a posileni brisnich svalu a zad vidi jako cestu k tomu, jak z problemu ven.

Motto: Petit cheval de manege :-)

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 02.12.2013 11:48:13

>> Francis1981, 02. 12. 2013 09:11:24

Ono nemusis cvicit intenzovne hodinu v posilce, jde to i doma. Ale pokud nemas dostatecny repertoar cviku, pak vazne doporucuji zaplatit si par hodin s opravdu dobrym trenerem a uvidis, co vse lze delat i jen s vlastnim telem, overbalem a gumou. Sama jsem mela v poslednich letech mnohokrat moznost absolvovat posilovaci trenink prave s kondicnim trenerem Hejnove a za hodinu jsme nejeli nic 2*. A to jsem nevzala do ruky cinku, tudiz to krasne uplatnim doma a procvicila jsem kazdy sval.

Motto: Petit cheval de manege :-)

Sloviensko

rudo muž 02.12.2013 18:00:31

>> skritek Hugo, 02. 12. 2013 11:42:39

ano, ale sa da pozret aj z opacnej strany – ked chcem behat rychlo tak je to vsetko z posilovania (specifickeho) ak neposilujem beham pomaly a nezostva mi nic ine len sa tlacit medzi vytrvalcov neskor maratoncov a neskor ultra ;-)

prve ze ked sme hobici, tak behame pre zdravie 8-O a teda nezalezi na nabehanych km ale na tom ako najlepsie podelime tie hodiny co ma k dispozicii pre valstne zdravie, ked sa vsetko vrhne na nabehavanie km, tak zdravie ide k sipku ;-) a paradaxne ten co beha pre zdravie a psychicku pohodu a preto ? nema cas na posilovanie ? je potom nezdravy a psychciky zdeptany ze beha beha a sa dostatocne nezlepsuje.

vacsina rekreacncyh bezcov sa dobeha ku zraneniam vacsinou chronickym a dobeha sa ku behacej depresii z toho ze enmozu behat lebo zranenia a ze nemozu behat rychlo a ze nemuzu trenovat kvalitu a nakoniec ani objem lebo slabe telo.

Zatopke sa najviac zlepsil ked nastupil do armady a absolvoval cely zakladny vycvik – teda tvrdy posilovaci trenink so zatazou na uplne cele telo a vecer to vzdy len vybehal a celu zimu posiloval behanim v tazjych bagandzach na snehu v blate hnoji atd doma zapasil so zenou – doslova a chodil tajne na treninky zapasenia a posiloval aby ho osteparka nezvalila na lopatky

Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 34 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.