Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Půlmaraton Praha - cíle

Půlmaraton Praha - cíle

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Peta8 muž 29.03.2014 15:14:21

Dobrý den,

trochu mě pobolívá noha a trápí nachlazení, tak si o běhání teď aspoň čtu, abych se dal do kupy. Proto se chci zeptat, jaké máte cíle na „zatýdenní“ pražský půlmaraton. Já bych rád zaběhl pod 1.25 h oficiální čas; což je limit na republiku v maratonu. Aspoň pocitově mi to udělá radost. Ideálně bych pod 1.20 h, ale to je spíše hypotetická možnost.

Co vy? :-)

Tachlovice

Celkem 7759,5 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:24 (2015)
půlmaraton: 1:23:23 (2015)
maraton: 3:17:32 (2015)

kaz67 muž 01.04.2014 12:29:58

ahoj, jaké cíle – no také záleží jak kdo to má nastaveno a přemýšli pokud možno reálně, pokud jsem večer naložený ve vaně a dávám 2. pivko ,tak mi je fajn a cíle si dávám opravdu vysoké :-D , jako že do toho vlítnu a půjde to samo, no a druhý den při treninku i po treninku své cíle hóóódně redukuju :-|. hodně nás hobíků si plete výraz cíl a přání. takže i já zůstanu radči u toho přání – rozběhnu to na svůj cílový čas a v půlce trati si budu přát, abych nezdechl a ve zdraví to doběhl.

koukal jsem na tebe a ty máš taky docela smělý cíl, o proti loňsku, doufám že i tvá zimní příprava tomu odpovídala, tak ať ti to běhá

Motto: hrozně rád běhám
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.