Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Jaky vybrat boty? Na objem, hlavne silnice, dlouha vydrz

Jaky vybrat boty? Na objem, hlavne silnice, dlouha vydrz

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 69 km
Minulý měsíc 0 km

Jirda muž 27.05.2014 23:33:25

Zdravim,

rad bych se zeptal zkusenejsich, co uz vyzkouseli nekolik paru bezeckych bot, jake boty by mi doporucili. Samozrejme predem si uvedomuju, ze je to o tom boty vyzkouset, protoze kazde chodidlo je jine apod., ale rad bych aspon omezil tu mnozinu potencionalnich bot, dle mych potreb.

Co bych si predstavoval – jde mi hlavne o to, abych boty uzival na objemovy trenink. Nejde mi o zadny sprint, ale o vydrz boty, co se tyce ubehnutych kilometru a pohodli pri vytrvalostnim behu. Sem tam pobezim nejaky ten pulmaraton. Vazim 90 kg. Cenove chci investovat nekde v intervalu 2 000 – 3 000,–. Jeste dodam, ze beham po zpevnenem terenu (silnice, chodniky, nekdy takovy ty hlineny cesty v parku).

Kdyz jsem vybiral pred rokem sve prvni boty, tak jsem o nich tehdy nic nevedel. Jen zakladni rozdeleni – ze jsou boty na silnice, do terenu apod.:) Vtipna historka z A3 sportu – kdyz jsem se zeptal, ktere boty maji na silnice, tak mi slecna rekla, ze to je jedno, ze tam neni zadny rozdil:))) Ted jsem uz toho nacetl mnohem vic a zaujaly me tyto:

adidas supernova glide 5

adidas supernova glide 6 boost

nike zoom vomero

mizuno wave rider

Urcite jsem rad za kazdy typ na boty nebo zhodnoceni vyberu.

Diky moc

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.