Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Zapal slachy peroneálnych svaloch

Zapal slachy peroneálnych svaloch

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 13,2 km
Minulý měsíc 0 km

orol muž 17.11.2014 14:07:22

Zdravim vsetkych.

Skusim to tu ci by mi nevedel niekto poradit resp pomoct. 20.9. som pri preteku trosku zle dostupil kotnik mi nepretocilo ale ako keby sa v nohe nieco natiahlo ortoped mi spravil rentgen ultrazvuk a povedal ze mam tendinitidu na slache peronealnych svalov, miesto bolo citlive tesne nad clenkom z vonkajsej strany cca 5–10cm.Opuch som tam nemal viditelne ziadny ani krvnu zrazeninu. Ladoval som to vybral som protizapalove lieky armiral. Absolvoval som aj rehabilitaciu el.prudy magnet a biolaser vsetko po 7×. Noha sa dala relativne do poriadku ale to miesto je stale mierne citlive na dotyk(opat nad vonkajsiu stranou clenkou ako keby na lytkovej kosti), pri chodzi necitim absolutne nic, pri behani ked som bol skusit ako som natom som necitil tiez nic, bezal som tempom okolo 6:30 cca 45minut.Tak neviem ci mam stale este odychovat alebo to mozem pomaly zacat zatazovat, pisem tu preto ci nahodou niekto nema podobnu skusenost, kedze doktora na rehab mi na kontrole „uzasne“ poradila stym ze mozem byt rad ze chodim a naco mi je behat a ohana sa ze ma 40 rokov praxe tak ma to trosku znechutilo. Budem vdacny za kazdy nazor a radu. :)

Pred zranenim som behaval cca 200–250km mesacne teren aj asfalt aj lesne chodnicky v pomere asi 60% les 40% asfalt. Primerne tempo treningu niekde okolo 5:30–6:00 pri pretekoch okolo 4:40 – 4:50. Botasky na behanie mam ascis gel zaraca.

avatar

marieskle žena 25.11.2014 07:21:55

Ahoj, s podobnym problemem a bohuzel i pristupem jsem se setkala take. I kdyz moje vykonost neni zase takova, behani miluji a nechtela jsem se s timto smirit. V tomto clanku tady na behej.com (http://www.behej.com/…adnem-pocasi ) pise jista pani doktorka o systemove enzymoterapii, ktera mi take dost pomohla (konkretne Wobenzym). Zkus se kdyz tak obratit primo na ni. Preji, at jiz brzy pocitis zlepseni. Mar.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.