Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Společné běžecké tréninky » Bzová, u Žebráka - proběhněme se pro dobrou věc

Bzová, u Žebráka - proběhněme se pro dobrou věc

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Hořovice

Celkem 2611 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:38 (2013)
půlmaraton: 1:27:15 (2011)
maraton: 3:30:59 (2011)

pítros muž 03.12.2014 20:35:04

Dobrý večer přeji. Rozhodl jsem se pomáhat zvířatům a lidem v nouzi. A co třeba, když si k tomu zaběhám s mnoha fajn lidmi :) Chtěl bych protentokrát pomoci ekocentru zvířecí pohoda – stará se o opuštěná, zraněná a týraná zvířata, koně na dožití, kočky, psi a další krásná zvířátka. Info zde: Ekocentrum zvířecí pohoda Toto centrum nyní prosí o pomoc vzhledem k chátrajícímu azylu pro psy. Ještě jsem je nekontaktoval, ale chtěl bych spojit příjemné s užitečným. Chtěl bych zorganizovat charitativní klidný tréninkový běh v délce cca 5km v blízkosti onoho centra s dobrovolným startovným – s tím, že na každého jenž přispěje na místě jakoukoliv částkou já přidám 10 Kč sám, až do výše 1000kč celkem za sebe. Tedy pokud například 100 běžců všeho věku dorazí, přispěji tím rád oněch 1000 Kč. Pomůže jakákoliv pomoc, ikdybyste sami přispěli jen desetikorunou. Proběhnutí by bylo v neděli 14.12. 2014. v 10:00. Celkovou částku na místě odevzdáme na pomoc zvířátkům. Rád domluvím s majiteli pro vás kdo dorazíte na onen den prohlídku areálu, běžné je to totiž v období od dubna do října. Doražte s dětmi, můžete podrbat koníky a další zvířátka. Tedy spojíme ono příjemné s užitečným. Moji nejbližší mě podporují a rádi se na Vánoce uskromníme, s pocitem, že pomůžeme zvířátkům k lepším zítřkům. Prosím hlašte se sem pod článek, ať mám alespoň nějakou odezvu a motivaci opravdu akci zorganizovat. Rád připravím nějakou hezkou běžeckou trasu poblíž tohoto centra, zaběháme si zlehounka abysme se moc nezapotili, aby se nás zvířátka nelekla poté. Dáme si hromadný start třeba v 10 hodin a můžeme si popovídat o všem možném.. Děkuji moc předem za vaše ohlasy..

Rád vám udělám na památku i nějaké pěkné záznamy kamerou, nějaký záznam plánuji zvěřejnit, aby se o přispívajících dozvědělo více lidí a abych motivoval k podobným aktivitám další..

Motto: běhám prostě rád.. http://endorfinzavislak.blog.cz/
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.