Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » bolest obou kolen na vnitřní straně v kloubu

bolest obou kolen na vnitřní straně v kloubu

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

kojot muž 19.12.2014 16:03:12

Čau běžci mám problém pří běhu mě bolí kolena z vnitřních stran mám vysokou váhu na běhání 100kg,běhám na dráze/tartan/ ale pořídil jsem si mizuno wave 80–120kg s neutrálním došlapem. Nedávno jsem se však dočetl o pronaci a supinaci a koukal na moje staré boty…jsou sešlapány z vnější strany paty myslíte, že by mohla byt ta bolest způsobená tímto? mám si pořídit nové boty?

Sloviensko

rudo muž 19.12.2014 18:09:44

>> kojot, 19. 12. 2014 16:03:12

kombinace : tartan + perovane boty je za divadlo, ne, zabijak

Motto: you can't stop, what is coming !

kojot muž 19.12.2014 19:23:51

>> rudo, 19. 12. 2014 18:09:44

čau rudo nějak jsem ti neporozuměl..

Sloviensko

rudo muž 19.12.2014 19:33:14

>> kojot, 19. 12. 2014 19:23:51

to bol vtip z divadla semafor:

na divokom zapade stretne pistolnika ktory sa mu predstavi:

Ja jsem Zabijak

a Suchy mu odpovedal: tak to ja jsem spis za divadlo

ale inak temu ze perovanie tartanu je uplne ine ako perovanie tlmenych boit a ze doslap dopad takto ma 2 uplne rozdielne mechanizmy ktore vytvaraju nesmierne zlozity preces ako to posobi na nohu a cele tele pri kazdom dopade a nasledno m odraze

a vznikaju tam tocive – torzne sily asi ako ked srobujes vyvrtku do korkoveho stupla a potom sa ju zas snazsi vysrobovat von

a je to len indivoidualne ze co koby zlyha – ci koleno ci clenky ci achilovka, kyclove klby alebo chrbtica, pripadne az krcna chrbtica

a to nasobene vahou bezca

naprikald vznikaju tak zlomeny – praskliny predkolennej kosti, podobne tomu ked mas klipsove lyziarky a padnes na snehi viazanie nevypne a ako sa tocis lyza sa zapre do snahu a kost sa jednoducho v tej rotacie zlomi alebo len praskne

tak taketo v mikro prevedeni sa deje pri kazdom dopade do tartanu v makkych botach

Motto: you can't stop, what is coming !

Míša78 žena 14.01.2015 08:29:29

Zdravím! Mám stejný problém při běhání, bolí mě kolena z vnitřní strany. Někdy je to hodně zlý, že nemůžu nic dělat, někdy to zas necítím. Byla jsem s tím na ortopedii a doktor řekl, že je vše v pořádku. Přemýšlím o nějakých tabletkách na bolest kloubů.. že vždycky, když mě to chytne, bych to užívala. Máte s něčím zkušenosti? Zaujal mě Enzycol, info tady: http://www.online-market.cz/zdravi/klouby/ Užíváte někdo? Asi se to má užívat preventivně a ne nárazově při bolestech.. Co myslíte? Jinak všechny klouby mám v pořádku.. jen ta vnitřní strana kolen. Díky!

Celkem 11099,39 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:50:37 (2015)
půlmaraton: 1:48:11 (2015)
maraton: 4:24:37 (2014)

Ondřej S. (aka
poohDA)
muž
14.01.2015 08:53:49

Tak je to otázka přístupu. Když to bolí, tak to asi v pořádku není. Ale co je v nepořádku je potřeba nejdřív zjistit a ne naordinovat tablety bez znalosti příčiny. Můžou to být vazy, špatné držení těla, špatný styl, nadváha, podváha… Zkusit nějakého fyzioterapeuta spíš než ortopeda.

PS: mám neodbytný pocit, že jsem naletěl trolovi, který jen chtěl umístit odkaz na svůj eshop, ale třeba se pletu

Motto: Mírné zjednodušení ušetří hodiny vysvětlování.

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 14.01.2015 09:14:24

>> Ondřej S. (aka poohDA), 14. 01. 2015 08:53:49

Jj. Chodi to jako kachna, plave to jak kachna, …:

• zadano jmeno Laura, proti tomu alias Misa
  • nulove bezec. info
  • druhy prispevek v debate, a v nem odkaz na obchod
Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.