Milano city marathon, 2.12. 07
Praha 9
Lubos M
07.09.2007 10:04:08
Jel by někdo? Má někdo s tímhle závodem zkušenost? http://milanocitymarathon.gazzetta.it/…izioni.shtml
Mato
07.09.2007 10:40:15
Tiez som nad nim uvazoval. Ci nan pojdem zavisi aj od toho, ako rychlo sa vratim k behaniu… Co som pocul: je dost studeny a veterny. Na starte okolo 0 stupnov, v cieli zas dost teplo na elastaky- tazko si vybrat oblecenie. Kvalita ovzdusia moze byt hrozna- najma ak bude inverzia, co v decembri nebyva vynimkou. Na druhu stranu je organizacne velmi dobre zvladnuty. Trat nie je prilis krasna, ale predpokladam, ze nejdes robit turisticky maraton, ale beh na cas. Profil je velmi rovny a behaju sa tam rychle casy. Vraj sa ani nebezi po macacich hlavach, ako na vacsine talianskych maratonov, ani Ta necakaju mnohonasobne prebehy cez mosty tesne pred cielom (kto to nezazil, nevie aka to vie byt hrozna otrava). Taliani su trochu zmatkari, co sa tyka vysledkovych listin a registrovania, ale ked si vsetko overis a dostatocne ich buzerujes, tak bude vsetko OK. Co to? Nejdes do Drazdan?
Praha 9
Lubos M
07.09.2007 12:21:43
Mato:tak to jsi mě na ten Milán moc nenalákal:) Do Drážďan samozřejmě jedu,ale poběžím tam půlmaraton, rád bych ještě něco do konce roku zkusil, lákala mě Florencie,ale ta je brzo, Milán je termínově lepší. Nebo něco hodně na jihu v teple, tuším že Mirek kdysi běžel na Kanárech tak možná tohle nebo něco podobnýho by se mi líbilo…
Mato
07.09.2007 12:49:17
Bezat na konci jesene/zaciatkom zimy na juhu, kde moze byt o 15–25 stupnov teplejsie je bezecka a vykonnostna samovrazda. Pokial viem, tak na Kanaroch sustavne fuci a pre nasinca tam je v tom case na beh prilis teplo. Ked by som isiel na maraton zaciatkom decembra tak bud Fukuoka (kebyze na to vykonnostne mam- co teda nemam), alebo Milansky maraton. Radsej chlad a skarede pocasie, ako teplo a slnecno. Pri prvom sa da bezat rychlo (oba moje osobaky maratonske boli v lejaku a pri 5–9 stupnoch), pri druhom v ziadnom pripade.
P.S.: V januari sa bezi maraton v Marrakesi, ktory je vraj velmi rychly a rovny. Blbe je, ze zmykaju turistov a ti platia na startovnom 5× tolko ako domaci (stale vsak znesitelnu sumu 40 EUR). Ak zozenies lacne letenky, stoji to za pokus. Pocasie byva na starte chladne (cca 8–10 stupnov), ale cim dlhsie Ti to trva sa dostat do ciela, tym je tam teplejsie (v priemere okolo 20 stupnov o 11.h- teda 2 a pol hodiny od startu… od obeda je tam uz okolo 30 stupnov na slnku).
Praha 9
Lubos M
07.09.2007 12:58:34
Ty Kanary bych bral spis jen jako výlet
Praha 9
Lubos M
05.10.2007 11:48:06
Zkusim oživit toto vlakno: objevil jsem zpateční letenky z Prahy za 1100 kč včetně všech poplatků, registrace stojí 40 eur, jel by někdo?
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla
26.10.2007 11:03:18
Mám 2 místa na tento maratón (přes PIM, včetně ubytování). Vím určitě, že tam nepojedu (z Oulu je to pro mě dost daleko a navíc teď nemám nějak natrénováno). Pokud by měl někdo zájem tak mě může napsat na mail nebo přímo na adresu vavra@piM.cz . Nic nezaručuji, myslí, že si mě stejně vyškrtli z evidence, ale kdyby měl někdo zájem, tak to může zkusit.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.