Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest (okolo) kycle

Bolest (okolo) kycle

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Praha

10 km: 0:46:38 (2014)
půlmaraton: 1:44:33 (2016)

David Grey muž 20.01.2015 16:22:30

Ahoj,

prosim o radu zdali jste se nahodou s timto taktez nesetkali. Priblizne od 10.1. mne zacala trapit (nejspis) leva kycel, kdy bolest castecne prochazi smerem od zadku az k predni casti stehna. Nicmene nejde niz ke kolenum, vyskytuje se pouze okolo pasu. Nasel jsem zde par rad na foru, jako napriklad zde:

http://www.behej.com/…ycelni-kosti

Nicmene si nejsem stale jisty o co se presne jedna. Vim jenom to, ze jsme fyzioterapeutem nemohli lokalizovat bolest hmatem, bolest je citit pouze pri behu a obcas pri chuzi. Nicmene, pokud to trosku premuzu, tak bolest je cca. po pul hodine behu mensi a da se bezet celkem normalne. Sice to citim porad, ale mene nez na zacatku behu. Nasledne i par hodin hodin po dobehnuti je to lepsi nez pred. Druhy den to horsi neni, nicmene boli to stale, stejne jako pred vybehem v predchazejicim dni. Behal jsem i na zacatku ledna po snehu, kde jsem vylozene citil, ze zapojuji jinou svalovou skupinu, tak si myslim, ze by problem mohl vzniknout zde. Cca. 3 mesice beham stejne, tj. mam porad stejny objem km, nemyslim si, ze by to teda mohlo byt nejakou extremni zatezi (cca. 160–180km mesicne). Navic nikde neni zadny otok, zadna zmena barvy, ani zmena teploty kolem mista kde to boli.

Zajima me hlavne co tedka s tim, diky tomu, ze se bolest zmensuje po delsim behu, tak si myslim, ze bych to mohl rozhybat, nicmene nechci si to jeste zhorsit.

Nejaka rada ci zkusenost? Nebo nejaky scan ci rezonance, ktera by mohla odhalit pricinu? Dle zname doktorky se tyto svalove problemy nezobrazi na zadnem skenu, takze jsou hodne tezko identifikovatelne.

Diky moc

avatar

Malacky

Celkem 3154,27 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:43:09 (2015)

balamar muž 12.06.2015 22:59:59

Hladam odpoved na podobny problem. K sportovemu lekarovi idem o tyzden. Ale mam podozrenie, ze je to sposobene zlou technikou behu, konkretne oslabena panva, zle podsadene bedra. Nejake info su tu: http://erun.hnonline.sk/…co-mam-robit

avatar

Malacky

Celkem 3154,27 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:43:09 (2015)
avatar

Malacky

Celkem 3154,27 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:43:09 (2015)
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.