Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bedrovy klb

Bedrovy klb

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 231,33 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:39 (2015)
půlmaraton: 1:52:20 (2015)

dram muž 12.03.2015 12:34:05

Zdravim – vopred dakujem za kazdu dobru radu.

Som ex-lenivec, nikdy som nesportoval ale behanie mi vzdy velmi imponovalo (prislo mi ze bezci musia vediet nieco viac ako my ostatni, ved behat len tak je uplna blbost) a po tazkych zaciatkoch je zo mna nadseny bezec.

Ako u vsetkych ani u mna to nejde bez problemov – ten najvacsi je bolest praveho bedroveho klbu. Zacal som behavat 10km kazdy druhy den (par dni dozadu ked som zistil ze to ide, dovtedy som behaval tak 3–5) mam takmer 90kg, nepochybne zle drzanie tela a techniku.

Cize dovod viem otazka je ako to napravit. Je v mojom pripade vhodne v nebezecke dni zahrnut nejake cvicenia ? Skusal som silove zamerane na stratu hmotnosti (s 90kg je to behanie trochu vacsia makacka :-) ) ale prislo mi ze som potom unaveny a ze skor to moze byt dovod na taketo ‚zranenia‘. Mate napad co posilnit alebo kde sa ako narovnat ? Viem ze z tohto opisu je tazke mi poradit ale za pokus nic nedam..

Vdaka

Motto: Pain only hurts
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.