Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Špindlerův Mlýn chystá na červen večerní závod [článek]

Špindlerův Mlýn chystá na červen večerní závod [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 29.04.2015 13:35:18

První ročník běžeckého závodu Špindl Night Run se v největším českém horském středisku uskuteční v sobotu 6. června ve 20 hodin. Účastníci se mohou těšit na trať dlouhou 9,1 kilometru a magickou atmosféru večerní přírody. Nebude chybět ani závod pro děti a bohatý doprovodný program pro celou rodinu po celý sobotní den.
Odkaz na článek

Černé Voděrady

Celkem 22267,86 km
Minulý měsíc 58,84 km
10 km: 0:48:56 (2017)
půlmaraton: 1:49:10 (2017)
maraton: 3:57:39 (2017)

MartiNo žena 29.04.2015 15:46:50

Ty jo v těch propozicích je tolik chyb, že bych se docela bála, co za opomenutí mě čeká před/při/po závodu. Ale jelikož jsem nenašla odkaz na trať – dost mě pro rozhodnutí o účasti zajímá kudy vede, povrch, převýšení – tak ani účast zvažovat nebudu, popravdě i cena

350 CZK při zaplacení do 30.4.2015 500 CZK při zaplacení od 1.4.2015

je mi na 10 km docela dost (i když chápu, že za to pořadatel hodlá poskytovat přiměřené služby).

Motto: Žít a nechat žít.

MV1983 žena 07.05.2015 08:23:23

Veškeré info jsem našla na www.spindlnightrun.cz. Tam jsou veškeré informace, propozice i mapka tratě. Je to tam přehledné, takže se těším. Zaregistrováno :-). A má tam být i hodně dalších aktivit, soutěží, tak vezmu i děti a uděláme si hezký den :-)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.