Desítka na Kotlářce
Praha Běchovice
JLubos
14.10.2007 19:17:03
chystám se ve středu na dráhovou desítku na Kotlářce, chci běžet v tempu 90s/kolečko, poběží někdo v podobném tempu?, tj. 3:45min/km?
Praha
Křov
15.10.2007 10:41:01
Luboši, když mě nebude zlobit koleno, tak asi přijdu. Tempo asi vyplyne z větru, za dobrých podmínek bych to ale možná zkusil rozběhnout o maličko rychleji. Na tempo 37´ tam přijde ještě Vláďa Růžička a možná i Tomáš Rychecký, takže tahouni budou.
Praha Běchovice
JLubos
15.10.2007 15:18:28
Ahoj Petře, tak to jsi na tom podobně s kolenem jako já. Taky mne zlobí a to už delší dobu. Ale snad to ještě vydrží. Nevíš v kolik se přesně běží? Píší, že start je v 16:30–17:30, tak usuzuji, že desítka by mohla být jako poslední běh.
Praha-východ
Vanda
15.10.2007 21:07:42
Holky, nešly byste někdo trojku? Za normálních okolností bych se na to už teď asi vykašlala, tím spíš před Stromovkou, ale letos mně „zdobí“ čas přes 12 – tu jedenáctku na začátku tam chci mít každopádně. (to, že Matesovi v té době byly bez jednoho dne tři měsíce, nikde v tabulkách nebude:))) Ty chrtky, co jdou na hranici jedenácti minut nebo i v čase mého osobáku mi tedy pro letošek opravdu, ale opravdu nepomohou…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.