Ekoběh
pam65 02.09.2015 19:40:44
Ahoj, už mi to nedalo, když jsem sledoval, jak se krásný hájek u rybníka plní bincem. Dnes jsem běžel s běžeckým batohem a odpadkovým pytlem, nějak jsem to hlavní nerozložitelné naskládal do pytle a ten do batohu.
Nepřidáte se?
HARDCLIMBER 02.09.2015 20:08:05
>> pam65, 02. 09. 2015 19:40:44
tiež s tým mám občas česť … tuposť nemá hranice…
Skritek Hugo 02.09.2015 21:02:59
>> pam65, 02. 09. 2015 19:40:44
To jsi dobry. Tohle delam pri potapeni a kdyz chodime po horach. Pod vodu si beru velky pytel a vzdy se vracim s plnym plechovek, petek, kelimku… skoda mluvit. A na horach treba nechapu, ze nekdo dojde k prameni Labe, tam vyluxuje sardinky a plechovku hodi na zem…
Pri behani jsem jeste nepraktikovala, nicmene si sahnu do svedomi a pri behu ne, ale na in-linech zacnu take sbirat. Pri behani nemam rada batohy, na inlinech to zvladnu. Dik za pripomenuti, ze to jde i pri jinych aktivitach, nez je turistika.
Tkuh 03.09.2015 00:10:02
Tohle dělám jen výjimečně.
Ale měl bych. Občas mi to svědomí připomíná a teď i dokonce někdo jiný, příště se budu snažit.
rudo 03.09.2015 02:13:21
za sociku sa zalohovali aspon sklenene flase
skoro rano som sa vzdy vracal z treninku okolo skolskych dvorov vo vacku dve igelitky kazdu noc tam zlata malovana mladez nahazdala flase od piva aleboi aj ineho co v noci prechlastali
doma som to narychlo oplachol a siel do samosoobsluhy s potravinmi, vratil flase a za 15 Kcs v pohodne nakupil jedlo na cely den
takze znecistovaci vandali mi vlastne platili stravovanie
plastik aj konzervy by sa mali tvrdo zalohovat
bnajme voskove pohare a tacky a sacky z junk foodu
najviac smeti ma na sebe znacku McD samozrejme
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.